Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

F e y a . . .

+1393

 
Nu ne tak. Tas, kurš sēž blakus, faktiski arī skaitās vadītājs, jo, ja Tev ir mācību atļauja, Tu vadītājs vēl neskaities, un kā mēs visi zinām, alkohola reibumā pie stūres, šajā gadījumā, mācīt braukt NEDRĪKST !

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Magnum sarakstīja mulķības.
Tam kuram ir baltās tiesības, ne par ko neatbild. Viņš var triekt cilvēkus uz gājēju pārejas, braukt pie sarkanās gaismas, un, neesmu pārliecināts, bet šķiet, ka pat var būt dzēris, viņam par to nekas nebūs, jo viņš NAV vadītājs. Vadītājs ir tas, kas viņam sēž blakus. Tie notriektie gājēji skaitīsies viņa notriektie, par sarkano gaismu uzliks viņam sodu. Un ja viņš būs dzēris viņš saņems sodu kā autovadītājs. Ne mazāk, ne vairāk. Sods būs tāds pats.
No personīgās pieredzes, ja kādam tā interesē - kad brauc mācību mašīna, policists dod trubiņā pūst TIKAI blakussēdētājam. ( varbūt, kāds ļoti darbumīlošs iedot pūst arī tam ar baltajām tiesībām, bet es tādu gadījumu nezinu)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Tā ka tu tikai mācies braukt,tu vari pieļaut dažādas ļoti bīstamas kļūdas un blakus sēdošajam uz to momentā jāreaģē,lai novērstu radušos situāciju.Ja blakus sēdošais(instruktors)ir alkohola reibumā,tad viņa reakcijas laiks būs palēnināts,jeb nebūs vispār,līdz ar to sekas var būt neprognozējamas.

pirms 10 gadiem  

Jānis Sterģis, pirms 10 gadiem :

Skaidrs. Bet kāds ir sods blakus sēdošajam ja viņš ir alkahola reibumā un māca to kam ir baltās tiesības.

..................., pirms 10 gadiem :

nekādas starpības vai viņš pats pie stūres dzēris vai tikai blakus sēdējis... un sods tur atkarīgs tikai no konstatētajām promilēm...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.