Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1181 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viss ir aprakstīts līgumā, ko parakstīji. Tas būs tavs galvenais papīrs tiesā, jo viņi visticamāk uzskrūvēs nereālākos procentus un galu galā nāksies maksāt gandrīz desmitkārtīgu summu.
Kādā veidā uzsāk kriminālprocesu? Tevi apsūdz par krāpšanu, mantas piesavināšanos, vai tikai par to ka neesi atdevis naudu? Ja tiesā iesniegts iesniegums par lietas uzsākšanu par naudas līdzekļu atgūšanu, tad tas nav kriminālprocess. Tiesa lems cik tev ir jāmaksā un ja mēneša laikā nenomaksāsi, tad tavu lietu nodos tiesu izpildītājam, viņš nobloķēs visus tavus bankas kontus un nosūtīs pieprasījumu tavam darba devējam un tev no algas visu skaitīs nost!

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Par ko lai viņi uzsāktu kriminālprocesu?Kasko apdrošināšana taču tev cerams ir.Ja ir pirmais apdrošināšanas gadījums,tad mašīnas bojāejai ir 0% pašrisks.Protams nedabūsi 100% no auto vērtības,bet pietiekami lai norēķinātos,un ja vēl kaut kas paliks,tad tas uz tiem 5 gadiem mēnesī nebūs nekas daudz.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Sods ir atkarīgs no nozieguma sastāva un klasifikācijas, neko nezinot par lietas apstākļiem, par ko tieši esat apsūdzēts, neviens jums nevarēs dot pat aptuvenu atbildi.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Krimināllikuma pants(i) nav minēti vai vismaz darbības vai bezdarības apraksts ? Krāpšana, piesavināšanās?
Tikai minējumi ... "soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu."

pirms 9 gadiem  

Arturs Feldmanis, pirms 9 gadiem :

kriminali sodits neesu tad brivibas atnemshana atkrit, bet kadas ir tas naudas sodu summas?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.