Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kitija Jautā

+30

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 708 skatījumi

Kādu izvēlēties pirmo auto? Cena no 1000-2000 eiro. Vēlams izskats,mazs patēriņs un zems ceļa nodoklis?

Auto un transports » Cits

Cena no 1000-2000 eiro. Vēlams izskats,mazs patēriņs un zems ceļa nodoklis kā arī tāds, kura uzturēšanas izmaksas nav milzīgas? Protams, šķiet ,ka šīs visas lietas šādā cenā ir nesavienojamas, bet nu lūdzu ieteikumu!

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Marts Rozens

+3475

 
Neņem golfu, neņem a4, neņem polo, micra, pežo, reno. Nem toyota corolla vai mazda 323

pirms 8 gadiem  

Marts Rozens, pirms 8 gadiem :

Honda civic arī ir labs

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Tad ņem kādu golfveidīgu. Golfs, polo, yaris, micra, pežo mazie, reno.... utt. Tādi mazi ar slīpu aizmuguri. Būs mazs ceļa nodoklis, ekonomiski, un pietiekoši daudz vietas. Var arī kaut ko lielu aizvest. Kādu? Es tev neieteikšu, jo katram savi plusi un savi mīnusi. Kāds patīk, tādu ņem. Un neklausies " gudrīšus" un pseidoekspertus kuri iesaka kaut ko. Katram gaumes dažādas. Tu auto pērc priekš sevis, nevis tā "eksperta" kurš iesaka. Visi auto lūzt, pat jauni. Sevišķi tādi veci, kādu meklē. Tu nekad neuzzināsi,,kā brauca iepriekšējais īpašnieks, ko mainīja, pret ko. Tā būs loterija jebkurā gadījumā. Apskaties pats, kurai dizains tev patīk, aizej uz placi un pabraukā ( nav jau obligāti uzreiz jāpērk) atrodi, kurš tev visvairāk modelis patīk. Tās citu cilvēku atsauksmes vari iebāzt vienā vietā. Kad būsi apstājies pie konkrēta modeļa, galvenais, tad to rūpīgi papētīt tehnisko stāvokli, var pat pasaukt kādu lai aplūko. Bet "zemūdens akmeņus" tāpat neieraudzīsi.

pirms 8 gadiem  

Jānis Priedis, pirms 8 gadiem :

Es atvainojos. Rakstīju vīriešu dzimtē, bet tu sieviete. Paskaties toyota yaris. Meitenēm patīk. Ceļa nodoklis vismazākais, auto diezgan kvalitatīvs, reti lūzt. Bet neko neisaku. Citi citroenus liela ( c2), citi polo... utt

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

audi 1.9 dīzeli .. audi a4 būtu labs tev. liekas, ka nav dārga uzturēšana..

gribi pavisam lētu uzturēšanu kādu audi 80 :D .. būs nereāli lēti :D

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.