Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 886 skatījumi

transportēšana, ir kads kam vaig kaut ko aizvest?

Auto un transports » Cits

nezinu ko darīt, izdomāju ar savu auto pabraukāt, kāds nezin vai ir daudz cilvēki kam vaig kaut ko aizvest, varu aizbraukt pat līdz vācijai, vai vispar ir verts meģināt?

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Ir busiņi, kas regulāri kursē uz Vāciju , Īriju un citur, kur pieprasījums. Kravas turp, atpakaļ tur dzīvojošo tautiešu sūtījumi palicējiem. Niša aizņemta, vienkārši ar pabraukāšanu būs par maz, lai iespiestos.

pirms 7 gadiem  

Dace Rozefelde, pirms 7 gadiem :

cik var spiesties, vajag stūrēt :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Tā kā man ir kravas buss, tad reizēm izlīdzu firmām ,kuras pie manis veic cita veida pasūtījumus ,ar transporta pakalpojumiem un šo to aizvedu vai atvedu , bet ar to nopelnīt....tad tiešām ir jāorganizē kāda brigāde , kas sniedz arī kraušanas un pakošanas pakalpojumus, jo pārsvara visi gaida ,ka tas ,kas apsolīja kaut ko pārvest ,to arī izdarīs , bez pasūtītāja palīdzības. Tu atbrauc un Tev parāda preci, iedod adresi ,kur jāaizved un viss. Visu dienu esi krāvis iekšā un ārā , nesis pa trepēm un vēl braucis , bet neko neesi prātīgu nopelnījis :(

pirms 7 gadiem  

Arial bold kursīvā, pirms 7 gadiem :

Kaut kā galīgi nesaprotami, ja <Visu dienu esi krāvis iekšā un ārā , nesis pa trepēm un vēl braucis , bet neko neesi prātīgu nopelnījis>:
Egil, kas tieši ir traucējis vienoties par samaksu, lai nopelnīts būtu atbilstoši padarītajam?
"brigāde" vai viens strādnieks, kāda starpība? Labi padarīts darbs - attiecīgi adekvāta samaksa, kur problēma - grib nes viens, grib brauc strādāt ar visu plašo radu un draugu saimi!
Ja nes (krāso, labo, raksta grāmatu utt) viens, tad samaksa par padarīto ir mazāka?

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ivaram ir taisnība, ar kravu un paku pārvadājumiem no Lielbritānijas uz Latviju caur Eiropas valstīm nodarbojas desmitiem oficiāli reģistrētu uzņēmumu un individuālu pārvadātāju. Konkurence ir milzīga un ir jāiegulda pamatīgs darbs, lai savāktu pasūtījumus, ko pārvadāt. Cenas arī nav milzīgas, piemēram, līdz 10kg paka maksā GBP 15, līdz 20kg ap GBP 20, parasti to pašu prasu eiro atpakaļceļā. Padomājiet, cik jums šādas mazas kurpju izmēra paciņas ir jānogādā no durvīm līdz durvīm, lai tas jums atmaksātos savu auto lauzt. Protams, kādam jau ir nepieciešams pārvest visu iedzīvo no Anglijas uz Latviju vai cilvēkus ar somām, dzīvniekus, utt. Par pabraukšānos to nosaukt gan ir grūti.

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.