Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 875 skatījumi

Cik biezs ir autobusu logu stikls un vai to varētu izmantot arī balkonu iestiklošanai?

Auto un transports » Cits

Papētīju,ka daudziem autobusiem ir samērā taisni un neizliekti sānu stikli,tāpēc doma uzreiz iešāvās izmantot tos citām vajadzībām,pareizāk sakot,izmantot tos starp balkonu stabiņiem.Galvenais protams ir cena,jo kvadrātmetru bez 50-60 eiro nevar nopirkt.

Pirms 6 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Nu šito domu gājienu gan es nesaprotu... Kādēļ jāizmanto auto stikls ,ja ir visādi citādi taisni stikli ,kurus var pasūtīt pēc vajadzīgā izmēra.Nevis piedzīt balkonu pie stikla :D .Es vēl saprastu ,ja stikli ir un tos grib lietderīgi izmantot.
Ir taču pasūtāms rūdītais stikls, ja parastais neder.Parasto var aplīmēt ar plēvi ,kas pasargās to no sabiršanas sasišanas gadījumā.
http://www.rigasstikls.lv/lv/stikls/drosibas-stikli http://transparence.lv/lv/produkti/rudits-stikls.html http://www.stikla-serviss.lv/produkti/20/60/26

pirms 6 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 6 gadiem :

Paldies pa saiti.Bet ja es dabūnu piemēram četrtik lētāk,tad tas ir pat ideāli.Bet tā padomājot,būtu interesanti,ja viducī ir ieliekums,bet ne taisns stikls.Pareizi tik kā saki ar to piedzīšanu,bet kura konstrukcija dārgāka pa to es tomēr padomāju vispirms,jo koka stabiņi man neko īpašu nemaksā.Kā ar to aplīmēšanu,tad sanāk ka tā pat funkcionēs kā tripleks?Ir vajadzīgs galvenais,lai notur šķērsli un neizlec vai neizslīd no turētājiem.

Egils Dālmanis, pirms 6 gadiem :

Nevaru iedomāties , kur var dabūt autobusu stiklus lētāk kā citu stiklu. Auto un it seviški autobusu stikliem vajadzētu būt stipri dārgam priekam.
Ar vārdu sakot jāsāk tāmēt un tad būs skaidrs ko darīt ir izdevīgāk un glītāk.

Egils Dālmanis, pirms 6 gadiem :

Jāni, saites ir 3, ja kas ;) uz dažādām firmām

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.