Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ainārs Noviks

+1053

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1785 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Ķuze

+1025

 
Izglītība iegūta bez sapratnes un spējām zināšanas pielietot un vairumā gadījumu "superīgā" izglītības kvalitāte. Teksim tā ne visi, kam ir mājās zāģis un cirvis, māk ar tiem rīkoties! ;)

pirms 14 gadiem  

Jānis Ķuze, pirms 14 gadiem :

Nespēja uz sevi kritiski paskatīties. Jo līdz ar papīriem pie sienas aug iedomība un nepamatotas ekspektācijas attiecībā uz algu. Jābūt gatavam pierādīt sevi par zemu algu un jākrāj argumenti, ka tieši indivīda personīgā atdeve ir vairojusi uzņēmuma ienākumus/samazinājusi izmaksas, lai varētu argumentēti runāt par lielāku atalgojumu. Stapcitu, lai darbinieks saņemtu 800Ls uz rokas viņam ir jārada ~3500Ls pievienotās vērtības, lai uzņēmums būtu "pa nullēm".

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Mazliet varētu pielabot, darba nav, jo valstī nav arī sakārtota šī sitēma kā tāda. Mūsu valstī vispār, liekas nekas nav sakārtots. Un es pilnīgi piekrītu igauņiem, kuri mūs apsmej, jo viņu valsts ir daudz sakārtotāka. Mēs esam sūnu ciems. tāpat, lai būtu darba, jārada darba vietas, valstij labāk darbu dot durakiem un muļķiem, kuri strādās neko nejautājot. nesaprotu, kāpēc arī padomju laiki visiem tik ļoti riebjas un nesimpatizē. Tajos bija arī daudz labu lietu, piemēram ...

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Augstskolas beidzējam tika dots darbs, dzīvoklis un iespējas sākt savu dzīvi. to laiku cilvēkam lielākā problēma bija izvēlēties, kur iet studēt, bet visi studenti bija nodrošināti ar nākotni savā profesijā. Šodien vari kaut uz pusēm plēsties, darbu atrast ir ļoti, ļoti grūti, pat neiespējami. Pati to meklēju nu jau gadus divus un tāda sajūta, ka gribas padarīt sev galu. Skumji, bet arī pie varas netiek labāki cilvēki, jo lielie mantrauši un zagļi netaisās iet prom un acu priekša turpina zagt.

Jānis Ķuze, pirms 14 gadiem :

Ok darbs kā tāds bija, bet nejau darbs ir nepieciešams, bet ienākumi. Inženieris ap 120 rubļus saņēma, kurš tagad augstkolas beidzējs ies pa 200Ls strādāt ;)
Krusttēvs un viņa čoms (inžinieri ar sarkano diplomu) dabūja iet vakarskolā otreiz videni, jo nācās noklusēt izglītības esamības faktu, kad par krāvējiem gāja strādāt. Jo strādājot par krāvēju varēja ~600 rub. pelnīt un vēl paiku nest mājās atšķirībā no inžiniera vietas, kur jārukā kā ezim bet nav ar ko lāgā bērnu barot.

Jānis Ķuze, pirms 14 gadiem :

darbs kā pašmērķis nav nekas. Kāda jēga dot darbu, ja nevēlas sasniegt rezultātus, bet algu grib tādu itkā katru dienu jaunu Apple līmeņa produktu izgudrotu un palaistu tirdzniecībā. Ja neskatās šauri un darbojās, tad par jumta&vēdera tiesu, jebkurš jebkad var atrast ko darīt. Tikai jābūt gatavam darīt jebko un sākumā par jebkādu samaksu, kamēr rodas atdeve, kas nes materiālu gandarījumu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Tāpēc, ka tas kurš solīja 50000 jaunas darba vietas ir bez augstākās izglītības.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Elīna Zeibote

+4507

 
Indra, atskjiriba ir ta, ka vairs nav PSRS laiki, kad cilvekam nebija pasham jadarbina savas smadzenes un bija tikai jaizpilda paveles. Tagad darbs ir janopelna un jaatrod katram sev pasham. Var paliidzet pazinjas, bet darba interviju taapat tavaa vietaa neviens neies. Man jautaajums, ko tad tu dari, ja 2 gadus darbu nevari dabuut?
Cilveeks, kuram galva uz pleciem darbu atrast var, arii shajos laikos.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
gan ar augstāko,gan ar vienkāršu izglītiibu sēz mājās,kas izdarīts nepareizi?-pasties TV visapkārt ir liela putra mūsu valstī un kamēr to putru neizēdīs tikmēr nemainīsies nekas...bet lēnām jau tomēr sāk vis virzīties uz augšu:)vienkārši pacietību!!!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.