Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2099 skatījumi

Kāds var ieteikt kādu labu telefona operātoru.

Bizness un finanses » Cits

Vnk tagad ir tik daudz reklāmu ka pat nezinu kas ir izdevīgāk. ZZ tiešām sāk rīt daudz naudu.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Staigā ar dieviem vislētākais variants
bifrii iebāz 1 ls mēnesī un pietiek bet ja pārej ar savu nr. tad pusgadu pa velti sms bonusā un pēc tam tā pat kā zz var pieslēgt par attiecīgo samaksu sms neierobezota apjoma par brivu ;) visus savējops esmu pierunājis tākā savā starpā vispār neko nemaksāju :) un 7 sant. uz citiem tīkliem arī nav dārgi :)
zz arī nav ne vainas ši kartiņa ir daudz daudz duadz meitenēm tāpēc ir labi būt arī tajā tīklā kur esi! ;)

pirms 14 gadiem  

ٿ Kristiāna Amoliņa ٿ, pirms 14 gadiem :

zz ir dārgs

Imants ..., pirms 14 gadiem :

no bi-fri uz citiem-6 sant

Jānis Belovs, pirms 14 gadiem :

vnk jāpērk dual sim telefons.

Klāvs Meijers Meijers, pirms 14 gadiem :

zz lietoju tikai uz zz ar nullītes tarifu un bifri neslikts variants zvanot uz pārējiem :) daudz vienalga nenorīs :)

arī dual sim ir variants, bet ne lētāks ;)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja tu varētu visus savus draugus pārvilināt uz BiFri, tad tas būtu visizdevīgākais variants.
Tomēr, BiFri savā starpā sarunas ir bez maksas un īsziņas maksā 1 santīmu.

pirms 14 gadiem  

Elīna Zeibote, pirms 14 gadiem :

Domasim reali. Tagad draugu vidu ir sastopami parstavji no visiem operatoriem un katram ir savi plusi un minusi kapec vins to nemaina. Jaskatas tas operators, kas ir izdevigakais sarunas starp dazadiem tikliem, lielaka iespeja ir "uzrauties" uz ZZ lietotaju, neka BiFri lietotaju:)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

verners osis

+16083

 
saraksti uz lapiņas uz kādiem operatoriem visvairāk zvani un tad parēķini,kas iznāk lētāk plus cik ari maksā uz dārgākajiem operatoriem.Man LMT ļoti sen ,lētāk nekā citi jo visas atlaides ,nulles tarifs,utt

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Eduards Smalkais

+1257

 
Teikšu ka nezinu... Uz Tele2 vsp neiesaku iet. Laikā, kad viņiem nebija vēl liels klientu pulks, tad viņi vairāk ''sadarbojās'' ar klientu (pēc pieredzes zinu). TAgad, kad kompānija ir viens no lielākajiem operatoriem mobilo sakaru jomā, tad klientu vēlmes un lūgumi tiek mazāk vērtēti. Man pašam uzteica līgumu, jo 2dienas pēc termiņa beigām vēl nebiju veicis maksājumu. Kad zvanīju, man tā arī neko precīzi neteica. Arī numura saglabāšanu neļāva... Es necenšos nomelnot šo telekompāniju, bet pašlaik izskatās, ka Bites piedāvājums ir vērā ņemams... JA tikai kāds varētu pastāstīt par šī operatora zvanu kvalitāti.. :D Tāda ir personiski mana pieredze ar Tele2. Viņu klients biju gandrīz pilnus 4 gadus...

pirms 14 gadiem  

Imants ..., pirms 14 gadiem :

mans piedzīvojums ar tele2(pareizāk būtu-2 teļi) :man bija viņu mazcenas tel.;līgums sen beidzies-aizgāju uz teļu salonu,lai atbloķē; viņu atbilde:''tas ir maksas pakalpojums-cena 9 lati,mēs telefonu vedam uz Rīgu-pēc mēneša dabūsi atpakaļ''...jauka attieksme pret klientu-ne...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja, man ari skiet, ka izdevigakie divi ir be-free un zz... Zvanot uz be-free pilnigi nekas nav jamaksa. pat ne par savienojumu, savukart zz var pieslegt sms pilnigi par velti un zvanus, kas maksa 0.05Ls, un runat kaut vai stundu vai divas.. Gluzi ka ar Be-free, tikai jasamaksa savienojuma maksa..
Bet lai pieslegtu sos tarifus ZZ ir jamaksa.. Lai pieslegtu sms pilnigi par brivu (uz menesi vai diviem(jau neatceros)), maksa 0.95sant(laikam) un zvanus par 0.05sant. maksa 0.25sant.. ari tas ir tikai uz menesi vai 2.. Nju ir jaskatas kadas kartes ir ari draugiem,pazinjam un radiem.. skaties pec ta, kadas kartes ir vairakumam taviem kontaktiem.. Tas ari bus tas izdevigakais.. Vi vel ertak ir nopirkt divas kartes.. un kad ir nepieciesamiba-parlikt karti un zvanit izdevigak. ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Imants ...

-467

 
ja ir draugi Bites tīklā,tad izdevīgs ir bi-fri vai kāds bites pieslēgums(info bites mājas lapā)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Elīna Zeibote

+4507

 
Man liekas, ka ta pati ZZ ir visizdevigaka. Tur vnk ik pa bridim dazadas sms jaaizsuta, kad grib letakus tarifus zvaniem vai sms. Ari tur piesleguma veidi ir dazadi.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.