Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1560 skatījumi

Key promotion.kads ir saskaries ar so zaglu bandu,un kadi cinas rezultati?

Bizness un finanses » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Valdistt

+8491

 
Pirmā kļūda ir ar viņiem iesaistīties darījumos. Tiesa gan - aiziet ierēkt uz prezentāciju (ar stingru mugurkaulu, ka ar viņiem nesasaistīsies) jau nu var.
Cīnīties ar viņiem - gandrīz bezjēdzīgi. Viņi jurudiski visu dara pareizajā veidā, lai paši nevarētu ieberzties.

pirms 14 gadiem  

Elīna Zeibote, pirms 14 gadiem :

Ne jau krapsana tur ir, bet tikai tas, ka cilveks pirms perk neizlasa un neizdoma visu lidz galam un tad ari rodas parpratumi :) Firma vienkarsi izmanto!
Diemzel pazistu tos, kas ir nopirkusi celojumu, nu redzesim.. vai aizbrauks un ka tur tas viss risinasies talak!

Anita Belajeva, pirms 14 gadiem :

saskaroties ar darbiniecu netaktiskumu,un dzirdot ofisa sarunu--viena ,,sekretare jauta otrai:ko darit nevaru sazvanit viesnicu,bet klients jau izbraucis.otra saka:atzvani klientam un pasaki,ka viss sarunats,GAN JAU TIE M...I TIKS PASI GALA...ko var gaidit aizbraucot,ja seit vini uz visu attrunajas te pagaidiet 10 dienas,bet reali jagaida 14.te atkal atsutiet vestuli,ka jus gribat to naudu atpakal.uzrakstot otreiz,ka tomer velos naudu,vinas atlaujas uzjautat kad jus gribat to dabut atpakal?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Bitenieks

+11700

 
Drīkst zinat uz cik tevi ir apzaguši?

pirms 14 gadiem  

Anita Belajeva, pirms 14 gadiem :

uz iesniegumu atdot naudu,vini 45 dienas mekle atrunasanos....

Āris Bitenieks, pirms 14 gadiem :

Kā saprotu viņi paši tev to naudu paņēma nevis tu viņiem iedevi. Re kur Priekšnieks arī ir bijis uz prezentāciju un dabūjis štruntīgu pulksteni, bet taču nesūdzās par to, ka ir uzmests uz naudu, jo pietika prāta neiesaistīties darijumos ar lēta prieka pārdevējiem. Pašam arī bija piedāvājums aiziet uz to prezentāciju, bet uzskatīju, ka mans laiks ir dārgāks par to, ko šie var piedāvāt. Tu vel viņus ielaid savā dzīvoklī padzīvot un tad brīnies, ka nevar dabūt ārā. Domāt vajag pirms tam.

Āris Bitenieks, pirms 14 gadiem :

Kamēr būs aitas būs arī cērpēji. (Neuztver personīgi)

Āris Bitenieks, pirms 14 gadiem :

Kolēģis saka, ka arī ir bijis uz šo prezentāciju, taču no tā esot tikai ieguvis šo štruntīgo pulksteni, jo nav pavilcies uz lētiem reklāmas trikiem.

Anita Belajeva, pirms 14 gadiem :

par aitu paldies,bet jutos vel stulbak,jo noperkot papiriti par 490 ls izejot lauka tikai aptveru ko izdariju.bet viniem pietiek bezkaunibas neatdot vismaz to dalu ,ko pasi ierakstijusi liguma...

Āris Bitenieks, pirms 14 gadiem :

Ne jau apvainot par aitu gribēju, bet norādīt uz to, ka mēs paši vien esam vainīgi pie tā ko izdarām, bet tagad tu saki, ka šie tev ir izkrāpuši. Gan jau paskaidroja, ko tu no tā iegūsti (piekrītu, ka noklusēja ko zaudēsi), bet bieži mēs paši nemaz negribam todzirdēt. Un tagad sanāk, ka tu viņus apvaino par ko tādu, ko pati nēsi sapratusi vai nēsi dzirdējusi. Pašam ir ļoti liels sakars ar interneta veikalu un labi zinu, kā cilvēki kaut ko nesaprot, nesadzird vai vienkārši grib uzmest, ja līgums-

Āris Bitenieks, pirms 14 gadiem :

ir parakstīts tad uz redzēšanos.

Anita Belajeva, pirms 14 gadiem :

piekritu,parakstiju pati ,naudu atdev pati,bet kadas ir tiesibas neatdot to naudu ,kas atrunata vinu pasu pec PTAC lemuma netaisnigi sastadita liguma?kapec nevar godigi atdot?tagad jau ir kaut kads mistisks 5.03,kaut gan 5 darbdienas,kuru laika bij jaatgriez bij 19.02?vai tad nav zagli?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
biju uz prezentāciju. pārsmējos un dabūju štruntīgu pulksteni. :oD

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.