Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Laima Juka

+20

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1377 skatījumi

Vai būtu pieklājīgi ja es tagad zvanītu uz darba vietu ja viņi man paši vēl nav zvanījuši un devuši atbildi??

Bizness un finanses » Cits

Vai būtu pieklājīgi ja es tagad zvanītu uz darba vietu ja viņi man paši vēl nav zvanījuši un devuši atbildi par to vai es esmu uzņemta darbā vai nē?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

nezinu vai tas skaitas pieklajigi, bet tas katra gadijuma nav slikti. ja vini tev solija dot atbildi pec nedelas un nedela pagajusi + vismaz 1 diena, tad vari zvanit. tas ir normali, ja tu izradi iniciativu, tas pat ir sava zina loti pozitivi, ka tev ir interese. Protams, nevajadzetu zvanit pirms vinu noteikta termina, kad vini solas atbildet.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Noteikti jāzvana...
Tas nav nepieklājīgi... tas IR nepieciešams...
Tu iegūsi sirdsmieru un izrādīsi iniciatīvu...
Nogaidi, kad pienāk viņu noteiktais termiņš atbildei, tādam noteikti jābūt... Un zvani... tikai sagatavojies sarunai, jo var gadīties, ka arī šī saruna var būt, ja ne izšķiroša, tad ļoooti nopietna... un katrā ziņā ļoooti pamācoša... jo darba pārrunas arī dod nopietnu pieredzi...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Elīna Zeibote

+4507

 
Pazvanit un paintereseties - tas noteikti demonstre iniciativu un ieinteresetibu. Ja ir pagajis vinu noteiktais laiks, kad solija ar Tevi sazinaties - drosi zvani.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

darba meklētājam, kas iesniedz sv un pēc tam neinteresējas, darba devējs parasti vairs nedod ziņu, zinu vairākus gadījumus, arī pašai tā bija, ka tikai ar neatlaidību var tikt pie darba

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.