Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Pterodaktils

+17154

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1836 skatījumi

Kapēc popularitāti iegūst ziedojumi?

Bizness un finanses » Cits

Bērnībā man mācīja, ka tā saucās ubagošana - nespēja atlicināt līdzekļus vitāli svarīgām funkcijām. Tagad arvien biežāk redzu tv dažādas ubagošanas akcijas, vāc līdzekļus dajebkam. Roka neceļās griezt tos numurus. Un vēl pazemojuma sajūta, ka valsts nespēj atrast dažus desmitus tūkstošu dzirdes aparātiem vai Ulmaņa piemineklim.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Tādos laikos kā šie, vienmēr var novērot kontrastu.. tas kā karā un mīlestībā.. Ja karo un nogalina, tad paralēli mīl un žēlo vēl vairāk.. Vairums cilvēku saprot, ka ir arī citas svarīgas lietas.. draudzība, sarunas, līdzcietība, iecietība...
Man gan roka ceļās uzgriezt numuru un ziedot slimam bērniņam... Piekrītu Tev, ka ļoti nožēlojama ir tā situācija, ka par tādiem saviem mazajiem pilsonīšiem (galu galā LV nākotni un lepnumu) nespēj parūpēties valsts.. :(

pirms 14 gadiem  

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Tas jau tas skarbākais, tie kuriem vairāk vajag, tie klusē.

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Beidzot esmu sastapis kādu no tiem 20 000, kuri zvana uz to maksas tālruni. Bet pie baznīcām ubagiem dod naudu? Un vecākiem? Un bērniem? Vienu brīdi vīkšījos pieņemt kādu bērnu no bērnu nama, bet meitiņai piedzima bērns un apmierinājos ar mazmeitu. Drīz būs otra - izpaudīšu savu ziedojumu valstij ar divu nodokļumaksātāju un elektorāta audzināšanu. Viena alga cenšos aizslēgt prom kanālu, dzirdot Pasternakas gaudas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Es vienmeer paliidzu ja varu, jo man ir taa, ka nauda ir tieshi tik cik vajag. Protams nezvanu, bet ja iespeejams noziedoju daudz vairaak, jo taa zvaniishana liekas bezjeedziiga diezgan. Piekriitu Arturam, ka ziedojot mes paliidzam viens otram, nevis gaidam uz deputaatiem. Tas ir tapat, ka panjemt stopotaajus, vai arii ielikt sludinaajumu, ka atdod meebeles, pat Norveegjijaa tas darbojas kaa taa saucamais GisBor, kad par briivu atdod biezhi vien diezgan veertiigas mantas. Kameer ir man pasham, es dodu, jo varbuut riit vajadzees arii man..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mes vienmer pasakam Valsts deputāti ir vainigi nevar palīdzēt var būt tā ir bet lai tad sēz tajos krēslos un dara kas viņem šķietpareizi. Mēs esam cilvēki un mums viens otram japalīdz tas ir labi ka tadi telefon numuri ir un kas grib palidzet tas piezvanis un kaut latu ziedos. Ja nevar deputāti daram to pasi un varbut vis saja dzive nokartosim pasi ļaudis dzīvojoši latvijā nevis cerot uz deputātiem.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.