Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1684 skatījumi

parads un tiesu izpilditajs

Bizness un finanses » Cits

varbut kads seit var padalities sava pieredze! saksim ar to ka esi parada un paradu piedzen inkasso kompanija! tu joprojam nemaksa un parads nonak lidz tiesai... kas notiek talak... ko var nokilat utt. (un ka var zinat kadas mantas tev pieder? nerunajot par masinam un nekustamo ipasumu, bet par pavisam ikdieniskam lietam)... ludzu padalaties savas zinasanas!!! paldies!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Ja godiigi tad ielipusi ir tieshi paraadu piedzineeju kompaanija. Reaali paraadu var piedziit tikai konfisceejot un izsolot tev piederoshaas mantas. Kautkaadaam personiskajaam lietaam vinji praktiski kjerties klaat nevar un to arii nedara. Ja process nonaak liidz tiesai, tad protams var tevi piespriest maksaat to paraadu un to dariis atvelkot no tavas algas, apkjiilajot tev piederoshos nekustamos iipashumus, firmas vai mashiinas. Shim tiesas leemumam ir noilgums 10 gadi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Atnāk un tavā nekustamajā īpašumā uzskaita, kas tev tur pieder. Es tik nezinu, kad tas notiek, vai jau kad ņem nost, vai pirms.

pirms 14 gadiem  

unknown (Google), pirms 14 gadiem :

bet ja tas nekustamais ipasums nav uz mana varda utt.... un vispar ka vins var zinat kas man pieder un kas ne... ka vins var pieradit piemeram ,ka sis dators pie kura paslaik sezu pieder man???

unknown (Google), pirms 14 gadiem :

un kadas vispar vel var but sekas nemaksasanai?? piespiedu darbs vai kkas tads nav??

JanKa, pirms 14 gadiem :

Piespiedu darbs nebūs, bet ja kādreiz strādāsi oficālu darbu, tad atvilks no algas.

unknown (Google), pirms 14 gadiem :

nu ja bet ka isti ir ar to mantu?? parads jau nav tukstosos,bet vienalga interese kas var notikt..

Pāvels, pirms 14 gadiem :

Iet uz deklarēto dzīvesvietu un savāc visu, par ko nevar pierādīt, ka tas pieder kādam citam bet ir gana vērtīgs, lai atmaksātos to likt izsolē
Tiesa, nav no personīgās pieredzes...

unknown (Google), pirms 14 gadiem :

man kautka neticas ka vins ta var darit, nemt mantas kuram nevar pieradit ipasnieku!jo ka var nemt to kas neskaitas mans, bet piemeram ir aizlienets no kaimina :D gaidam atbildi no kada jurista :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.