Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

koksnis elza

+446

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2070 skatījumi

Par BiFri...Jūsu domas??

Bizness un finanses » Cits

Kādas ir atsauksmes par BiFrī. Pāriet vai nē/?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ja visiem draugiem ir tad var pāriet, ja nē, tad ir jāizvēlas tas operators, kuru izmanto lielākā daļa draugu, kā arī jāizvērtē savi zvanīšanas un īsziņu sūtīšanas ieradumi, kam? cik? kur? vai tikai pa Latviju vai arī uz ārzemēm? dzīvesvieta, utt. Latvijā joprojām ir reģioni, kur ir sazvanāmi tikai LMT numuri, pie tam arī tie paši ar grūtībām.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Vēl varētu piebilst tādu lietu: braucot uz ārzemēm, nekāda speciālā viesabonēšana nav jāpieslēdz(Vodafone nodrošina sakarus pa visu pasauli.) bifri automātiski pieslēdzas kādam no vietējiem tīkliem. Un vēl:- ja piemēram draugam Anglijā ir bifri(daudzi izmanto vietējo operatoru kartes,u.tml.) tad no bifri zvanot uz Angliju, zvanītājs nemaksā neko(draugs maksā 0.12Ls minūte.) (Izdevīgi, ja brauc uz neilgu laiku, un nav iespējas caur skaipu, vai citadi sazinaties.)
Man BiFri ir no paša sākuma(tad tas bija Toxic-kā operatoru vel joprojām uzrāda Toxic :)). Sākumā jau bija mazliet skābeni ar zonu, tagad gan viss kārtībā. nekad nekādas problēmas nav bijušas.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Mucenieks

+1291

 
Gadu vai cik atpakaļ skandēja, ka pēdēja iespēja pieslēgties bi fri, tagad atkal pēdējā iepēja. Sviests. Cik to pēdējo iespēju tad būs? Bitei zona slikta lauku reģionos, lai ko viņi nestāstītu. Pa Rīgu ok, ja kaut kur aizbrauc, auzas.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pāvels

+18781

 
Faktorus var piesaukt visādus, bet par piemēru ņemot Bite 030 tarifu... Lielākā daļa LMT tarifu zvaniem LMT tīklā ir ievērojami dārgāki, kā zvani no Bite uz LMT! Gaume ir lieta, par kuru var nākties pārmaksāt. it īpaši LMT klientiem! BiFri gadījumā, lietderība ir tad, ja cilvēkiem, ar ko salīdzinoši daudz sazvanies ir Bite. Vai, ja daudz sūti SMS uz visiem tīkliem (76 saņi mēneša maksa, līdz 500 sms uz visiem tīkliem). Vai esošajam pieslēguma veidam ir augstāki/gana līdzīgi tarifi kā Bifri.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Es nepārgāju, bet vienkārši nopirku BiFri karti un lietoju to paralēli ar manu primāro pieslēgumu — LMT. Nu kvalitāte tam BiFri ir viduvēja, bet, tā kā es primāri izmantoju LMT karti un no BiFri zvanu tikai tiem, kam arī ir BiFri, tad mani sevišķi tā kvalitāte nekrata, jo tāpat par to nav jāmaksā.

Bet, ja runa ir par pāriešanu (un man tagad būtu jāatsakās no LMT, paliekot tikai ar BiFri), es vēl padomātu. Tiesa gan, ar BiFri rēķins ir 4x mazāks, nekā ar LMT (kas arī nav mazsvarīgi), bet ik pa laikam kaut kas nočakarējas — tad saruna pārtrūkst, tad otrs cilvēks pazūd uz kādām 2 sekundēm, u.tml. Bet nu nav jau tik traki. Ja ietaupīt ir primārais mērķis, tad noteikti vari pāriet uz BiFri.

Un vispār visiem tiem faktoriem, par kuriem Aivis Svirskis rakstīja, arī ir liela nozīme. Tur baigi pašam jāizrēķina, kas un kā sanāk izdevīgāk. :)

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.