Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1460 skatījumi

Kā izmainītos pasaule,ja netiktu domāts par militāru aizsardzību?

Bizness un finanses » Cits

Mēs jau kā nekā zinām cik lieli naudas līdzekļi tur tiek ieguldīti!!!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
ietaupītos kaudze naudas cilvēces attīstība būtu viduslaiku vai vēl zemākā līmenī.

pirms 12 gadiem  

Māris Rudzītis, pirms 12 gadiem :

Jā, to nevajag aizmirst - gatavošanās kariem un dumpjiem liek attīstīt tehnoloģijas un diplomātijas.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Tieši tā, viss, ar ko mēs šodien lepojamies, vispirms tika izveidots militāriem mērķiem, tur arī šis finansējums pazūd, tas ir mūsu tik ierastais internets, mobilie sakari, un daudzas citas lietas. Militārais budžets ir virzošais tehnoloģiju attīstības spēks, vēlāk tās tiek nodotas arī cilvilām vajadzībām.

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Un cik no mums labprāt cīnītos par mūsu bardakā nolaisto valsti,ja tas būtu nopietni,ne pārbaude?Man liekas būs jāiegādājas riktīgs šaunamais,jo NBS ir tikai vecas kalašas ar līkiem stobriem!:)
http://www.apollo.lv/portal/news/articles/266517/0?show_inbox=1

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

Ja kāds ar militāru spēku apdraudētu mūsu valsti, tad man liekas ka Tu pat īsti nepaspētu uzsākt cīņu kad valsts jau būtu okupēta... Līdz ar to tā mūsu armija ir tikai lai nokāstu naudu un pasoļotu pa krastmalu valsts svētkos.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Vispār jau mūsu armijas funkcija nav valsts aizsardzība militāru konfliktu gadījumos, bet gan dalība NATO aliansē, kurai ir savs rīcības plāns agresijas gadījumiem pret jebkuru NATO dalībvalsti un tas ir vislielākā armija un militārais spēks kāds vien pasaulē uz doto brīdi pastāv. Attiecībā uz Baltijas valstīm NATO ir īpašs aizsardzības plāns, kas protams, ir slepens un jebkurš potenciālais agresors ļoti labi saprot, ka mūsu valstij var uzbrukt tikai ar retoriku, bet ne kādā citā veidā.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Par kādu potenciālo agresoru iet runa, domāju, ka visi tāpat saprot.

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

Domā NATO nenoziedotu kautkādu sū... latviju gadījumā, ja agresors izdomātu to okupēt un tiešām mestos palīgā? Nu tak esi reāls! :oDDDD

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Gan jau cilvēki izdomātu kādus citus veidus, kā izniekot šos līdzekļus, militārā aizsardzība ir tikpat svarīga kā ēdiena un dzeramā ūdens esamība, tā finansējums laika gaitā tikai pieaugs, jo vairāk bruņosies demokrātiskajai sabiedrībai naidīgi, reliģisko ekstrēmistu un cilvēktiesības neievērojošie režīmi, jo lielāks finansējums būs nepieciešams demokrātiskajai pasaules daļai, kurā ietilpst arī Latvijas Republika, lai uzturētu pārsvaru pār šiem naidīgajiem režīmiem un galējas nepieciešamības gadījumā asi reaģētu un maksimāli ātri šādus režīmus likvidētu.

pirms 12 gadiem  

Aicis, pirms 12 gadiem :

Aivi, Tu neatbildēji uz jautājumu.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Bez militāras un spēcīgas tiesībsargu aizsardzības mēs sen viens otru būtu apkāvuši, cilvēks ir pietiekami agresīva un neprognozējama būtne un vienīgais, kas mūs attur no vardarbības un paņemšanas tā, kas mums nepieder ir gaidāmais sods, negods, kauns un sabiedrības nosodījums.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aicis

+10511

 
Militāri neaizsargāta valsts - tas nav iespējams. Tas ir dabas likumos ierakstīts. Ja ērglis uzbruks zaķim, tad zaķim vajadzēs uzbūvēt alu kur paslēpties.
Iedomājies, ka kāds tev grasās iesist. Tu taču aizstāvēsies. Un ja tev uzbruks vairāki narkomāni, tad tev vajadzēs gāzes baloniņu, bet tas maksās naudu.
Kamēr būs kāds kas nav aizsargāts, venmēr būs kāds uzbrucējs.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aicis

+10511

 
Taisnība būtu stiprākajam, tātad, tam kuram ir lielāki ieroči un tā jau atkal būtu militāra vara.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.