Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Zundāne

+9327

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1485 skatījumi

Kas ir Latvijas akcionāru reģistrs?

Bizness un finanses » Cits

Mans dēls ir akcionārs galerijā "Centrs", 28.03. viņiem pilnsapulce par SIA likvidāciju. Akcionāriem ierodoties, tiek prasīts, lai viņi būtu šajā reģistrā. Vai tie, kuri par akcionāriem kļuva 4 gadu vecumā automātiski ir reģistrā vai viņiem kaut kāda reģistrācija jāizdara tagad? Ja tā, tad kur jādodas, lai reģistrētos?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Labāk aizejiet pa parku pastaigāties.

pirms 12 gadiem  

Ilze Zundāne, pirms 12 gadiem :

Nāksi ar mums kopā???

nezināms (guglētājs), pirms 12 gadiem :

Protams, saulīte, putniņi čivina, daudz lielāks iegums kā klausīties runas. Ne tev tur balstiesību ne kā, lēmumu varēsi izlasīt arī pēc tam.

Ilze Zundāne, pirms 12 gadiem :

Balsstiesības, prātvēder,ir manam dēlam, kā jau jebkuram akcionāram. Tev bik izglītības tā pamaz, vismaz finanšu jomā. Ej, pastaigā, paelpo svaigu gaisu un apēd kādu paciņu biezpiena.:D Jā, un izglītoti cilvēki jau trešajā klasē zin, ka "Tu" tiek rakstīts ar lielo burtu.

nezināms (guglētājs), pirms 12 gadiem :

Uj uj, ku skarbi. Ar steigu ej pastaigājies, tev pilna galva negāciju un stresa. Balstiestības nedod kuram katram akcionāram par pāris akcijām, tā kā nesapņo, saulīt, pamācies vien pati finanses.
Ja par rakstītības stilu piekasies, tad kas ir ":D"? Starp citu, jau trešajā klasē iemācīja, ka personas vietniekvārdus ar lielo burtu raksta, piemēram, vēstules un iesniegumus, nevis visur.

Ilze Zundāne, pirms 12 gadiem :

Kādas negācijas, kāds stress??? Es tik smejos (te tas ģīmīts, kas "draugos"smiedams uz riņķi lēkā.)
Redz, uzrakstīts vārds jau ir plakandimensijā :), emocijas šajā lapā grūti piekabināt. Neesmu es skarbā vecene, jo...mans LABĀKAIS DRAUGS IR KARLSONS, KAS DZĪVO UZ JUMTA. Bet neciešu visādus lecīgus tipiņus un par akcijām visu noskaidroju pie Vladimira Bļinova, kas tajā SIA ir fīrers. Taisnība ir man.:)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.