Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Elzukss Mazaa

-69

 
  • 5

    Atbildes

  • -6 balsis
  • 1447 skatījumi

Sveiki, vai šeit nebūtu kāds izpalīdzīgs cilvēciņs kurš steidzami varētu palīdzet?

Bizness un finanses » Cits

Lieta tāda, ka man šodien ir jāsamaksā par īri, ja to neizdarīšu tad mani draud izmest no dzīvokļa, bet lētāku dzīvokli par to es Rīgā nedabūšu. Es esmu 1.grupas invalīde, (neredzīga), man valsts ieskaitīs naudiņu tikai ap 10,11. jūniju. Vai šeit nebūtu kāds mīļš cilvēks kurš varētu izpalīdzēt? Atdošu kaut vai pa daļām, vienkārši man bija izlaidums 12.klases un tur aizgāja daudz naudas, un īrei nepalika ;( Ļoti ceru ka kāds varēs man izpalīdzēt!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 8

    balsis

Līga Skrodele

+462

 
Nu es domaaju, ka neviens nedos nepaziistamam cilveekam naudu, itiipashi ja es jau redzu , ka pirms tam esi prasiijusi naudu, nevienam nauda nekriit no gaisa, tapeec maacies visu dariit kaa pieaudis cilveeks-no saakuma nomaksaa reekinus un peec tam domaa par izklaideem.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 7

    balsis

Unknown Man

+2218

 
Vispirms darbs un rēķini, tikai pēc tam izklaides! Kāpēc prasīt naudu svešiem, vai tad radu, draugu, paziņu un kaimiņu tev nav? Un e-pasta nosaukums liek domāt pavisam ko citu. ''aizdevums19@inbox.lv'&# 039;

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Nahuja tik dārgu izlaiduma kleitu pirki, ka īrei naudas neatlika?
Bet vispār man šķiet, ka tu melo.
Ja tomēr nemelo, tad SMSCredit.lv dod kredītu 15 minūšu laikā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Jānis Čehovs

+1105

 
Nevaru pat iedomāties, cik apdauzītam ir jābūt, lai uz ko tādu parakstītos.....!! Ja tas viss nav joks vai kāds cits sociāls eksperiments, tad jāsaka, ka šis ir seklākais un prastākais veids kā mēģināt izkrāpt naudu. Apskatot iepriekšējo šī lietotāja ziņu, kur nauda tika prasīta īpaši un tieši no VĪRIEŠIEM (it kā būtu starpība, kas te naudu aizdod, ja tev tā tiešām nepieciešama) un vēl tika minēts, ka "viņa" it kā saņemot algu, bet jau šajā pieprasījumā teikts, ka tomēr saņem naudu no valsts par 1.grupas invaliditāti..... un e-mails aizdevums19@inbox.lv sarakstei ir totāls nonsenss :)))

Labi, zem tā profila sēdošais cilvēk, koļies, ka tas bija tikai glups joks vai arī, ka tu varbūt veic sociālu pētījumu par to, vai šajā portālā tiešām ir tik lētticīgi cilvēki....!?

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ievietojot šo sludinājumi www.gribu.lv sadaļā sieviete meklē vīrieti seksam jūsu iespējas saņemt palīdzību būs krietni lielākas. Latvijā katru dienu tūkstošiem cilvēku saskaras ar līdzīgām problēmām, palīdzīgu roku mums var sniegt tikai radi, draugi un paziņas un arī tad tikai ar piebildi, ja jums var uzticēties, jebkura cita veida palīdzība ir iespējama tikai uz bartera pamata, ja jums ir nepieciešama nauda, tad tā ir jānopelna.

pirms 12 gadiem  

Unknown Man, pirms 12 gadiem :

Vēl labāk ievietot iekš sexdraugiem.com tur būs lielākas iespējas dabūt naudu.

Līga Skrodele, pirms 12 gadiem :

Laba ideja :D

aina lindemane, pirms 12 gadiem :

Nu kādi tik nav šodien tie naudas izkrāpšanas veidi: parasta ubagošana, ubagošana ar iežēlināšanu, izprasīšana ar viltību, izmānīšana ar iebaidīšanu vai draudiem, apmānīšana. Es par visvairāk cienījamiem uzskatu vienkāršus ubagus,kas pienāk uz ielas klāt un saka: iedod man 20 sant.aliņam vai kortelītim!

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Tā nu tas ir, ubagi un ubagošana ir neatņemama demokrātijas sastāvdaļa. Man gan šķiet, ka būtu vērts apsvērt iespēju atjaunot sodu par ubagošanu, piemērojot piespiedu bezmaksas darbu par ubagošanu savas pilsētas labā. Ubagi Rīgas ielās jau nu nebūtu tā pilsētas seja, kuru vajadzētu rādīt Rīgas apmeklētājiem - tūristiem.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.