Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis S.

+153

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1150 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ar Valsts Ieņēmumu Dienestu un Sanitāro inspekciju. Ja VID uzsāks tematisko pārbaudi, noteikti kaut ko atradīs un soda naudas būs iespaidīgas, tāpat arī sanitārā inspekcija, visiem uzņēmumiem, kaut kas noteikti nav kārtībā.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

krokijs

+18181

 
Tādiem un ne tikai tādiem gadijumiem latvijā ir PTAC . Pabrīdini ka griezīsies uz turieni ar iesniegumu, bet ja nekas nemainās, tad tiešām griezies un redzēsi rezūltātu. Jo tiem lopu uzņēmumiem pavisam nebūtu izdevīgi lai jūs griestos uz PTAC, tapēc ka, viņi noraus soda sankciju un papildus dabūs tev atgriest naudu. Bet tas tajā gadijumā, ja šie lopu uzpircēji nav kāda privātpersona, pretējā gadijumā tas ir grūtāk http://www.ptac.gov.lv/page/234

pirms 11 gadiem  

Jānis S., pirms 11 gadiem :

PTAC atteicās ko darīt, jo īstenībā jau es neesmu pircējs, bet gan drīzāk pārdevējs :(

krokijs, pirms 11 gadiem :

lasi kārtīgāk čalīt !! Pakalpojums uzskatāms par neatbilstošu līguma noteikumiem, ja:

- to sniedzot nav ievērotas normatīvo aktu vai normatīvtehnisko dokumentu prasības, vai tam ir citi būtiski trūkumi;
- par to sniegta maldinoša, nepatiesa, nepilnīga vai neskaidra (nesalasāma) informācija vai informācija nav sniegta vispār un tāpēc pakalpojumu nav iespējams izmantot paredzētajam nolūkam;
- tas rada vai var radīt apdraudējumu patērētāja mantai, veselībai, dzīvībai vai videi.
Ja pakalpojumam vai tā rezultātā izgatavotai lietai pakalpojuma sniedzējs ir devis garantiju, tad, konstatējot neatbilstību, par to varat pieteikt prasījumu visā garantijas termiņa laikā.

krokijs, pirms 11 gadiem :

Pakalpojuma sniedzējs prasījumu var nepieņemt tikai gadījumos, ja:

- pirms pakalpojuma sniegšanas ir Jūs rakstiski informējis, ka pakalpojums būs drošs, bet vienlaicīgi, paskaidrojot trūkumus, būs norādījis, ka nespēs to sniegt kvalitatīvi, taču Jūs būsiet piekritis izmantot šādu pakalpojumu vai saņemt pakalpojuma rezultātā izgatavotu lietu;
- pakalpojuma nepienācīgas kvalitātes iemesls ir patērētāja piegādātie materiāli (izņemot gadījumus, kad pakalpojuma sniedzējam kā profesionālim vajadzēja to zināt un Jūs rakstveidā brīdināt.
Šāda prakse varētu būt attiecībā uz precēm, kurām konstatēti kādi defekti, piemēram, traipi apģērbam, un šā iemesla dēļ tās tiek pārdotas par pazeminātu cenu. Tomēr jāatceras, ka izpārdošana vai atlaides nenozīmē, ka pārdevējs Jūs ir informējis par zemāku kvalitāti - par izpārdošanā vai ar atlaidēm pirktām precēm prasījumu var pieteikt tāpat kā par citām precēm.

krokijs, pirms 11 gadiem :

Utt un tā joprojām, nevajag lasī tikai virsrakstu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ir tāda «instance» — divstobru bise. Ar to arī var pabaidīt. :)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis

+4881

 
ar iebiedēšanu

pirms 11 gadiem  

Jānis, pirms 11 gadiem :

tas, protams, joks

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.