Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Māris Boža

+4173

 
  • 1

    Atbilde

  • 2 balsis
  • 937 skatījumi

Vai Latvijā ir iespējams uz mobilā tālruņa numuru (vēlams Tele2) saņemt faksu?

Bizness un finanses » Cits

Uzturēt firmā Lattelecoma numuru vairs nav vēlēšanās, tāpēc interesē saņemt faksus uz mob. numuru. Zinu, ka ārzemju saitos ir pieejami dažādi "virtuālā faksa" numuri, tomēr man nepieciešams, lai sūtītājam fakss būtu jāsūta uz Latvijā reģistrētu numuru.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ego

+79135

 

pirms 11 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Lai cik muļķīgi tas nebūtu, bet tas ir risinājums, bez kura grūti būs tikt galā. Muļķīgi tādēļ, ka telefons tas pats dators vien ir un no balss līnijas atkodēt modulētus datus spēj elementāri. Arī tos saglabāt piemēram kā pdf, kaut vai bmp, manispēc. Bet lielais bet ir tāds, ka neviens ko tādu vēl nav uztaisījis - elementāru aplikāciju, kas to visu izdara. Atliek vai nu lietot šādu aizvēsturisku aparātu vai maksāt online servisiem konvertēt tavus faksus ar mistiskiem numuriem un izmaksām.

Ego , pirms 11 gadiem :

Kāpēc tad nav izdarījis? Faksa programmas eksistē jau pārdesmit gadus.

Citādi - nu nav vairs pie mums ne peidžeru tīkla, ne telegrammu. Neredzu īpašu vajadzību arī pēc faksa, bet, ja nu tas neprasa nekādus ieguldījumus, lai skaitās pastāvošs

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.