Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Janis Berzins

+211

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 815 skatījumi

Cik droši ir pasūtīt preces no ārzemēm, kas tiek piegādātas pa parasto pastu? Vai joprojām ir laba iespēja, ka Latvijas Pastā nozags?

Bizness un finanses » Cits

Cik zinu, tad agrāk sūtīt kaut ko puslīdz vērtīgu no ārzemēm uz Latviju pa parasto pastu nebija jēgas. Paciņas atnāca vai nu atplēstas un bez mantas iekšā, vai arī vispār neatnāca. Vai situācija ir mainījusies, vai kopumā ir tāda pati?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ieva D

+7100

 
Jā, nu padomju laikā jau visu pārbaudīja, tāda bija politika, neko darīt.

sānemu paciņas no visas pasaules reizes divas/trīs mēnesī. nekad neviens neko vaļā nav plēsis, pazuda vienreiz pa 6 gadiem. man gan sūta pasta noteikumos Atļautās Lietas.

pirms 10 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Man ir līdzīga - pozitīva pieredze.

Janis Berzins, pirms 10 gadiem :

Redzi, man 2005.gadā no UK uz LV sūtīts mobilais telefons tika līdz LV robežai un tad pazuda bez vēsts. Mātei ir ne reizi vien nākušas atplēstas vēstules no Vācijas, tā ka mana pieredze būs krietni negatīvāka.

Oto , pirms 10 gadiem :

Plēš jau nevis Latvijas pastā, bet gan UK "Royal mail" viestrādnieki gan Vācijā pastā strādājošie turki un citi čurkas. Protams ir arī gadījumi Latvijā bet mazāk. Man piemēram paciņas ja zudušas, tad tikai no UK nākušās, varbūt, tas dēļ tā daudzi UK strādā un LP šķiet ka būs kas vērtīgs iekšā.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arnis Rūķis

+4068

 
no vācijas ļoti izdevīgi un ar garnatiju ir LBSS.lv pakalpojumi, reizēm pat lētāk kā pa tiešo uz LV sūtīt.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Es arī saņemu paciņas. Bet gadās ka viņi savu atbildību par uzticēto neņem nopietni. Tā ir bijis, kad veļas mašīnu piegādā sazin kam un man jācīnās, lai ved man un kad atved, izrādās tā ir bijusi zem ūdens vai tamlīdzīgi. Vai atplēstas paciņas. Vai man adresēta vēstule nomesta uz grīdas blakus korpusā un tikai no pazīstamiem uzzinu, ka man tur kaut kas pie viņiem atrasts. Vai paziņojums par paciņu kaut kur pazudis, iemetuši atkārtoto, kad izņemu paciņu, uzrodas pirmais paziņojums. Neticu es viņu darba kvalitātei ne par mata tiesu. Diemžēl vairumā gadījumu nav alternatīvu.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.