Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 966 skatījumi

Darbs ārzemēs!

Bizness un finanses » Cits

Sveiki!
Vēlētos uzzināt kur iespējams atrast normālu darbu ārzemēs.
Man ir 21 gads un nav nekādas īpašās pieredzes un nav profesiju.Meklēju darbu ārzemēs jo Latvijā ar darbu neveicas un obligāti vajag darbu jo ir 2 mazi bērni.
Internets ir pilns ar darba sludinājumiem bet nezinu kuriem var uzticēties lai nesanāk ka aizlido un atpakaļ netiec.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ārzemes ir plašs jēdziens, būs valstis, kur vienmēr var atrast darbu, un valstis, kur ar darba atrašanu būs grūti, it īpaši, ja jūs nerunājat šīs valsts valodā un neesat kvalificēts speciālists. Piemēram, Lielbritānijā darba vienmēr ir atrodams, taču ar atplēstām rokām jūs neviens negaida, visu dokumentu nokārtošanai ir jārēķinās ar vismaz 2 nedēļām, kamēr jūs uzaicinās uz interviju un atsūtīs jūsu national insurance number, kamēr atvērsiet bankas kontu, un saņemsiet karti uz Lielbritānijā norādīto adresi, kurai jums ir jābūt, lai jūs varētu atvērt bankas kontu, un, lai jums piešķirtu NIN. Dzīve Lielbritānijā ir dārga, tā ka vismaz mēnesim jums ir nepieciešama nauda kaut vai pārtikai, kas ir divas reizes dārgāka nekā Latvijā + transporta izdevumi + istabas īre, kas izmaksās tikpat cik Rīgā dzīvokļa īre, utt. Uz dullo braukt nevar, ja jums nav paziņu, kas jūs izmitinās un mēnesi pabaros, tad bez naudas ātri paliksiet uz ielas bez iztikas līdzekļiem.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sk. Tad jau tev pasūdīgi, jo ja arī pašā tukumā kaut ko atrastu, tev būtu vēl jābraukā ar transportu un tur jau ari nauda aiziet. Katrā ziņā meklē un nepadodies!

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

No kuras puses esi? Darbu ir daudz, tikai neviens negrib maksāt kā Anglijā, bet ja dzīvosi tur, tad būs jātērē daudz naudas uz sevi. Ja strādāsi šeit, kaut vai par 500EUR mēnesī, tad braukt nav jēgas, jo vairāk tik un tā neatsūtīsi! Ja ir kādi papīri uz konkrētu darbu, tad Anglijā tie nestrādās. Man bija drauga, kurš nolika hidropacēlāja tiesības, bet viņam Anglijā pateica, ka viņš ar to var noslaucīt pakaļu un viņam nācās visu kārtot no jauna uz vietas, tagad dabūjis UK dokumentus, viņš var strādāt visur.
Ko tieši domā darīt???

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

No kuras puses tu esi?

pirms 9 gadiem  

*Vikentijs* *Murņikovs*, pirms 9 gadiem :

Ne pārāk tālu no tukuma.
Līdz šim nekādas iespējas neesmu saaistībā ar darbiem redzējis jo man nav ne kādas profesijas vai pieredzes.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.