Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 719 skatījumi

Izsoles nekustamais īpašums.

Bizness un finanses » Cits

Kas notiek ar nekustamo īpašumu kuru izsole nepārdod ar otro izsoles kartu?Kur var redzet izsoles trešo kartu vai atrast kādu informāciju par izsole nenopirktiem nekustamiem īpašumiem?

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Otrās izsoles rezultāti ir galīgi. Civilprocesa likums neparedz nekustamā īpašuma izsoli ar lejupejošu soli. Šādu izsoli drīkst rīkot tikai tiesu izpildītājs, ja tiek tirgota parādnieka kustamā manta. Ja tiesu izpildītājs nepārdod īpašumu pirmajā izsolē, tad saskaņā ar Civilprocesa likuma 616. pantu otro izsoli rīko, ievērojot pirmās izsoles noteikumus. Nekustamā īpašuma solīšana sākas no summas, kas ir 75% no pirmās izsoles sākumcenas. Ja īpašumu neizdodas pārdot arī otrajā kārtā, neviena persona nepārsola sākuma cenu, visa summa netiek samaksāta noteiktā termiņā vai arī neviena persona neizrāda interesi par īpašumu, nekustamais īpašums paliek iepriekšējā īpašnieka īpašumā un piedziņas atzīme zemesgrāmatā tiek dzēsta.

pirms 8 gadiem  

Ingrīda Krūmiņa ( ex Bokša), pirms 8 gadiem :

Esmu brīžiem redzējusi ari trešas kartas izsoles.Tāpēc arī interesējos par trešas kārtas izsoli.

Aivis Svirskis™, pirms 8 gadiem :

Iespējams, bet likumīgi tas nav, ja īpašnieks neiebilst, tad var rīkot kaut vai piecas kārtas.

Aivis Svirskis™, pirms 8 gadiem :

Ja īpašums ir pārgājis bankas vai cita kreditora īpašumā, tad īpašnieks var rīkot kaut vai 5 kārtas, kamēr īpašums ir pārdots.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.