Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 878 skatījumi

Varat droši izteikties, kas jums pietūkst jūsu telefonā? Bet norādot kas jums par telefonu. Jo ir radies biznesa plāns, kam tas nepieciešams

Bizness un finanses » Cits

Ir biznesa plāns, kam nepieciešams zināt, kas pietrūkst mobilajos tālruņos, lai būtu iespēja to apvienot un šo vajadzību izpildīt.

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Juris Maksis

+5904

 
Esmu atgriezies pie mobilā tālruņa tā sākotnējā izpratnē. Darba lietas risinu pie datora un turpat pārskatu interesējošo internetā. Darbi sokas labāk, jo katrai lietai un darbībai savs laiks un vieta.

pirms 8 gadiem  

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 8 gadiem :

Pilnīgi pareizi,telefons ar podziņām būs uzticams jebkurā situācijā.Atkritīs skārienjūtīgo telefonu problēmas,jo kvalitātes ziņā tur ir tikai regress.
Un atbildot uz Ričarda Ziemeļa jautājumu,tās ir podziņas! Tieši tas kas man visu laiku pietrūka,un kas lika atgriezties pie klasiskām vērtībām.Skārienjutīgie telefoni,planšetes,tas ir tāds īslaicīgs laika kavēklis,kad piemēram jāgaida rindā pie daktera,bet savādāk tas nav nopietni.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Trūkst visu to fīču, kas ir Blackberry. Normāls, strādājošs push mail, ļoti lokani konfigurējamas notifikācijas un notifikācijas diode, izvērstāki iestatījumi, hardware klaviatūra, nežēlīgi intuitīvs un maksimāli uz produktivitāti tendēts gesture-based interfeiss, kaut kas līdzīgs Blackberry Blend un Hub, un daudzu citu fīču, kas Blackberry ir natīvas, bet uz manas Lumia 640 XL ir jāinstalē atsevišķi, kā rezultātā jāpiedrazo telefons ar third-party softu, lai varētu darīt lietas, ko normāli cilvēki dara uz BB bez problēmām.

pirms 8 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 8 gadiem :

Lumia par Blackberry pārvērst nevar, tā ka, ja patīk Blackberry, tad ir jāiegādājas Blackberry, gluži tāpat, kā neatkarīgi no tā, ko jūs darīsiet ar savu Nokia, iPhone no tās nekad nesanāks.

    Frīdrihs Nīče, pirms 8 gadiem :

Labi, bet kāda man ir saistība ar to visu?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu es personiski gribu, lai telefoni ir uzreiz pilnībā atvērti. Ar to domāju pilnas tiesības rakāties /root folderā.
Tā kā androidam rootu. Lai izbēgtu sliktas situācijas, sačakarējot telefonu mainot nepareizi lietas root folderā, varētu ierīkot iestatījumos slēdzi un brīdinājumu par to bīstamību.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

sisqo kid

+1351

 
LG P710 telefons atrodoties 90km no Rīgas, Auces novadā, neķer nevienu FM radio staciju. A uz tādiem telefoniem kā SonyEricsson c510 un W810i varēju klausīties pat padsmit radio kanālus.
Tagad šitajos skārienjūtigajos telefonos riebjas arī ka uz gandrīz katra soļa priekšā izlec kāda reklāma.
Nezinu kā citos jaunajos telefonos, bet LG P710 nav iespējams ierakstīt telefona sarunas.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Zvanīšanas funkcija. (vecajiem telefoniem varēja uzreiz spiest numuru un zvanīt, vai telefonu grāmatu atvērt un zvanīt) ar smārtfoniem pazvanīšanas funkcija ir kļuvusi kā papildus fīča. Lai pazvanītu uzgriežot numuru, vajag izdarīt daudz lieku darbību.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.