Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 743 skatījumi

Atrie krediti

Bizness un finanses » Cits

Sveiki, lieta tāda, ir paņemti vairāki ātrie kredīti, kurus es nespēju nomaksāt ,ne pat pagarināt, ar darbu arī ir radušās problēmas, nekas cits neatliek ,ka nemaksāt kredītus un viss, saprotu ka būšu melnajā sarakstā, sabojāta vēsture, kredītu piedziņa. Nekas uz manu vārdu nevarēs būt. Ar to samierinātos, vēlejos noskaidrot kā būs ar manu algu ko skaitīs uz bankas kontu, viņi paņems pilnīgi visu? Esmu dzirdējis ka no minimālās neko nevarot paņemt. Kā tur izsti ir?

Pirms 8 gadiem

Lasiju netā, ja ir pastā konts, tad viņi neko no manas naudas nevar paņemt, netiek klāt, tā ir.taisnība?

Oskars Tirmanis, pirms 8 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Cityfinances kredīts uzņēmumiem Jūsu uzņēmuma izaugsmei, lai Jūs varētu pievērsties uzņēmuma attīstībai, bet mēs parūpēsimies par to, lai attīstība un nospraustie mērķi tiktu sasniegtu un neapstātos tikai tāpēc, ka pietrūkst finansējums.https://www.cityfinances.lv

pirms 5 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elza Naurāte

+104

 
vairāk info par šo tēmu ir https://cred24.lv/kreditu-abc/ visi jautājumi atbildēti

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilona Bukava

+132

 
Vienojies ar atrajiem kreditiem par atmaksas grafiku , izrekini cik vari katram menesi atmaksat.Protams vini var spiest uz pagarinasanu,bet ta nav izeja.Ja ir aizgajis lidz piedzinas firmai, ar viniem ari var norunat atmaksas grafiku kautvai 10-20eur menesi ,tas ari cik vari maksat vini nak preti.Jo ta nauda viniem ir jaatgust,no banka konta tev neviens nevar neko nonemt bez tiesas sprieduma .Piedzinu kompanijas cik zinams tomer censas pasu spekiem atgut paradu ,tas ir vienojoties .Es neesmu dzirdejusi ka iesudz tiesa par atro kreditu atgusanu.Protams paradus labak atdod , vinus neviens nenorakstis.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Toms

+5644

 
Ej uz savu banku, paņem vienu kredītu (tik cik jāatdod ātrajiem kredītiem) ar nelielu mēneša maksājumu, un nomaksā visus ātros kredītus.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Anglija-viens risinājums !
Kā daudzi latvieši to izdarija !!

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.