Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3453 skatījumi

Dienesta viesnīca, motelis, hostelis.

Ceļošana » Cits

Meklēju dienesta viesnīcu/ moteli/ hosteli ilgākam laikam. Kādi 2-3 mēneši noteikti, ļoti iespējams ilgāk. Varat kādu ieteikt ? Interesē Pārdaugava (Āgenskalns, spices rajons) derētu arī pilsētas centrs vai Vecrīga.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Pajem vienistabu mēbelētu dzīvokli. Šajos laikos tas varētu būt pat lētāk.

pirms 14 gadiem  

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

pa nopietnam varētu sanākt lētāk. esmu dzirdējusi, ka, piem., LU kojās (gan jau arī ka ne visās) nestudentiem (arī vakarniekiem) ir jāmaksā lvl 90.. pa tādu piķi tiešām šo to var atrast!

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Ar kādiem 100Ls mēnesī vajadzētu rēķināties un par tādu naudu jau var dabūt ne pārāk spožu dzīvokli ar ne pārāk spožām mēbelēm Āģītī.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aigars Lociks

+2278

 
RTU Teikas kojās (Burtnieku 2a) nestudenti maksā 36Ls, domāju, ka arī citās RTU kojās cena īpaši neatšķirsies. Vēlamajam rajonam tuvāk RTU kojas ir meža ielā 5, Lilijas ielā 4 (Iļģuciems), un Ķīpsalā - Āzenes ielā 22 un 22a (te un Lilijas ielā maksa būs augstāka, vai arī nestudentus varētu vispār neņemt).

pirms 14 gadiem  

Alise Meikšāne, pirms 10 gadiem :

Lilijas ielas cenas nav pielīdzināmas Āzenes ielas cenām. Āzenes ielas kojas ir tikko pēc superremonta, Lilijas ielas kojās maksā, praktiski, tik pat cik Meža ielas, Ezermalas utt. Nestudentus ņem visās RTU dienesta viesnīcās - atkarīgs tikai no tā vai ir pieejamas brīvas vietas attiecīgajā viesnīcā. :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.