Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Daniela

+578

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1742 skatījumi

dziesmu kvalitāte

Datori un internets » Cits

vai ir kāda programma, ar kuras palīdzību var pārbaudīt dziesmas kvalitāti? tā kā cd rakstu uz portatīvā, tad to dziesmu kvalitāti tik labi uz tā nedzirdu. un tad ierakstot diskā, atklājas, ka kvalitāte ir nekāda. ir kāda iespēja šo kvalitāti ar kādas programmas palīdzību pārbaudīt?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Kā jau Jānis teica pirmkārt apskaties MP3 failu bitrate, jo augstāka jo labāk, 320būs baigi labi, 96 un mazāk būs pīī . Bitrate gan nav etalons, jo var paņemt sliktas kvalitātes dziesmu un pārkompresēt augstākā bitarate, bet no tā, dziesma, protams, kvalitatīvāka nepaliks.
Savukārt, ja paskatoties uz šo attēlu:
http://i4.photobucket.com/albums/y131/dudekrulz/aac192vs320mp3.png vari saredzēt to pašu ko saklausīt, tad jāmeklē programma, kas parāda skaņas spektru vizuāli un jāpēta katra dziesma.

pirms 14 gadiem  

Daniela, pirms 14 gadiem :

liekas baigi sarežģīti :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

nu ir visadas vienkāršas programiņas kā piemēram - winamp vai tas pats media player kur var pie faila info redzeet taa kvalitaati! parastam mp3 tā ir 320kbit..
nu un tas arī nosaka dziesmas kvalivaritāli! protams vari arī nopirkt kvalitatīvas austinjas un noklausīties un vrb ja nezini, tad rakstot cd var pamainiit kvalitaati uz veel sliktaaku bet tas taa, ja nezini!;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Pārbaudi ar kvalitatīvām austiņām pirms diska ierakstīšanas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vilnis

+3247

 
vēl divi faktori - ar kādu programmu raksti diskus, un otrais, kā TO dari. Standarta paņēmiens. write speed uz max, pēc tam raud, ka disks sačakarēts.

pirms 14 gadiem  

Daniela, pirms 14 gadiem :

parasti rakstu ar minimālo ātrumu. kura ir kvalitatīvāka programma cd ierakstīšanai?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.