Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Pilnīgi piekrītu Uldim, lai gan ir nianses, kuras atkarīgas no "darba" specifikas. Iespējams, ka tev ir nepieciešams darboties vietās, kur nav pieejams elektrotīkls - tad vajadzētu pievērst uzmanību baterijas ietilpībai. Tāpat,ja bieži plānots staipīt datoru līdzi, tad ērtāk būs maz mazītiņš datoriņš, nevis 19" milzenis. Savukārt milzīgs vai vienkārši lielāks monitors ir vajadzīgs, ja darbojies ar attēlu apstrādi, vai nepieciešams caurskatīt lielas tabulas utml. Ja uzdod šādu jautājumu, tad pieņemu, ka tava darba specifika nav saistīta ar resursus prasošām lietām, kā 3D modelēšana vai grafika - un tad tiešām nav nepieciešams skriet pakaļ jaudīgākajiem dzelžiem.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Mūsdienās datoru resursu nepieciešamība tiek pārspīlēta spēcīgi, lai pārdotu preci. Visu veikalos dabonamo datoru veiktspēja ir pietiekoša standarta ofisa vajadzībām. Tāpēc vari droši izvēlēties pēc parametriem ekrāna lielums pret cenu (un svaru). Bet es teiktu 12 collu ekrāns ir pietiekošs. Nav vajadzīgs dubults procesors, vai mega grafiskā karte, vai liels cietais disks.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pāvels

+18781

 
Atkarīgs no darba specifikas. Ofisa darbam un tamlīdzīgām izklaidēm pietiek arī ar netbuku - uz kādām 10 collām. Sevišķi, ja daudz atrodies kustībā - tad tas ir pat ērtākais. Šādā gadījumā ir liela nozīme tam, cik ilgi tas spēj darboties no aķīša. Sieva iegādājās Tele2 nomaksas netbuku ar iebūvēto HSPA modemu - stāvā sajūsma! Aķis tur savas 7+ stundas ar visu WiFi/HSPA. Pateicoties HSPA, nets viņai ir visur, kur ir Tele2 zona. Rezultātā - viņa tiek pie saviem e-pastiem un dokumentiem, kas stāv uz servera no jebkuras vietas, turklāt nēsājot līdzi datoru, kas ieštaukājams teju katrā somā un sver drusku virs viena kilograma :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andis

+11264

 
Būtu jāskatās kādās cenās vēlies iekļauties. Par ekrāna izmēru - pēc gaumes. Man piem. 12" liekas, ka ar tādu acis vienkārši var izmēžģīt ... citiem atkal tieši patīk šādi mazie.

Labs poartatīvais tagad ir sākot no ~260 Ls jauns

pirms 14 gadiem  

Laura Čerņavska, pirms 14 gadiem :

Domāju iekļauties robežās līdz 370 Ls...
Varbūt varētu precīzāk norādīt parametrus,kam būtu jāpievērš uzmanība(kādu procesoru labāk izvēlēties utt...)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.