Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

cherry

+45

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1559 skatījumi

windows vista uz windows 7

Datori un internets » Cits

tātad izdomāju ka gribu vistai teikt uz redzēšanos un likt 7
bet man ir tāds jautājums: ja es gribu datoru jaunināt nevis pārinstalēt vai man kompim paliks vecie uzstādījumi kā piemēram ja man vistai ir daži servisi atslēgti vai arī windows 7 viņi paliks atslēgti un vai arī tie erori kas uzrādās pie event viewer (event log) visi paliks?
tā īsumā gribu zināt vai jaunināšana nozīmē ka tiks uzstādīts 7 bet paliks mūzika, dokumenti utml kopā ar pieinstalētajām programmām bez pašas vistas uzstādījumiem un erroru lista

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Valdis Līcis

+879

 
1. Windows 7 veiks pārbaudi savietojamībai, ja pareizi instalēsi, programmatūrai, kas tev ir tagad ar jaunajām izmaiņām, tad pateiks, ka neatbilst lielākā daļa, tacu 90% vismaz ir iespējams ielādēt pielāgojumus, kas ļaus tev lietot gandrīz visas programmas ari uzlabotajā windowsā.
2. Windows 7 pats zin kuriem servisiem jābūt ieslēgtiem un kuriem izslēgtiem tas nav tev XP vai eksperiments - vista, tā ir beidzot laba OS.
3. Lielākajai daļai logu un citiem datiem noteikti butu jāsaglabājas, taču ir dzirdēti gadījumi, kad tā nenotiek vai notiek daļēji, tāpēc pirms uzlabošanas ieteicams izveidot rezerves kopijas kaut kur citur uz kāda cita informācijas nesēja, gadījumā, ja nu tomēr kaut kas saiet greizi...
4. Pilnīgi piekritu, ka vislabāko rezultātu sasniegsi instalējot svaigu jaunu skaistu dzīvi - Windows 7 un nevilksi līdzi visas ziepes, kas sataisītas iepriekš... Pieņemu, ka pat iespējams esi uzlabojis no XP uz to pašu vistu... un ja arī nē, tad labi vien ir - nemaz nevajag sākt.

pirms 13 gadiem  

Valdis Līcis, pirms 13 gadiem :

Starpcitu es arī esmu slinks un sev es arī uzliktu uzlabojumu, jo visas tās programmas, kas man bija pārlikt no jauna ir tādas galvassāpes.. Nemaz nerunājot par visu konfigurēšanu un visu, bet katru reizi kad to dari tomēr iznāk kaut kas labs rezultātā. Es gan tagad esmu tīri priecīgs ar Linux, bet tiem, kas grib spēles spēlēt iesaku palikt pie Windows, jo tur to lietu ir vieglāk izdarīt...

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pāvels

+18781

 
Jaunināt (apgreidot) nav labākā doma. Daudz labāku efektu sasniegsi veicot tīru instalāciju. Jebkurā gadījumā, visus dokumentus (tostarp fotogrāfijas), tāpat arī programmu iestatījumus, piemēram interneta pārlūku favorītus, obligāti vajag bekapot uz cita datu nesēja!
Visticamāk notiks tā, kā aprakstīts jautājuma noslēgumā, taču tas noteikti nav garantējams rezultāts.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Dokumenti utml. paliks, pārējais pmatā nē.
Labāk gan pārinstalēt iepriekš visu vajadzīgo saglabājot citā partīcijā vai datu nesējā.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.