Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Igors Kukulis

+1470

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1599 skatījumi

Nevar iesleegt datoru!

Datori un internets » Cits

Uz melnaa ekraana rakstiits: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key. Vaina nav liela, jo vienreiz servissaa tika galaa paaris minuutees, varbuut kaads zina, kas jaaspiez, bet uzrakstiet siiki un smalki, kuas jaadara!? Paldies!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Startē no Windows instalācijas diska un no repair konsoles palaid fixmbr.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ervīns Griķis

+175

 
Viena no iespējām ir tas, ka datoram ir nobrukusi kārtība no kura diska ir jāstartējas to var mainīt datoram startējoties ieiet Bios un paskatīties, vajadzības gadījumā samainīt, tomēr ja to nekad neesi darījis, tad tur ir liela iespēja kaut ko vēl vairāk nobrucināt... :(
Vēl viens no paņēmieniem būtu noskanēt cieto disku, kurā ir Windows uz kļūdām izmantojot Skandisk opciju. Lai to izdarītu šis cietais disks ir jāizņem un jāpieslēdz pie cita (tāda, kas darbojas darbojas) datora.

pirms 13 gadiem  

Igors Kukulis, pirms 13 gadiem :

Kaa var ieiet tajos Bios?

Ervīns Griķis, pirms 13 gadiem :

Parasti jau viņš pats parāda kas ir jānospiež, bet tas notiek ļoti ātri. Parasti vai nu Del (Delete) vai F1. Vel mēdz būt Esc vai F12.

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Papildināšu, ka disk check var nokārtot arī bez diska ielikšanas citā datorā. Var izmantot kaut vai Windows XP instalācijas disku.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Man tas pirms dažām dienām bija!! :D Pārliecinies, ka boot priority ir hdd pirmais! Ja ir - atskrūvē kasti un pārliecinies, ka visi vadiņi hdd ir labi sasprausti. Man sanāca, ka tīrot tur vienu kontaktu biju parāvis uz āru un man pc vnk neuzrādīja ka man būtu hdd... :D

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.