Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Linda Minka

+24

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1144 skatījumi

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ir bijusi saskarsme. Es viņus tirgoju kādreiz. Dators kā dators. Nav sliktās par jebkuru viduvēju kompi (Acer?). Dizaina ziņā kādam varbūt varētu nepatikt, jo viņi pilnīgi visi ir ļoti līdzīgi un tādi tā kā ar cirvi iztēsti. :D Katrā ziņā man ORDI patīk vairāk par vietējo Gauju.

Bija notirgots ļoti mazs skaits (vairs netirgoju, jo vairumtirdzniecības bāzē cenas uzleca nenormāli), bet tie, kas ir notirgoti, pagaidām uz garantijas remontu man atgriezti vēl nav bijuši.

pirms 13 gadiem  

Linda Minka, pirms 13 gadiem :

Paldies par atbildi, jo mani sabiedeja ,ka vini medzot " nodegt" :)

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Agri vai vēlu jebkura ierīce nodeg vai saplīst citādākā veidā. :) Vienkārši ir cilvēki, kuri domā, ka ORDI ir kaut kāda kreisā firma un tāpēc tas kompis uzreiz ir mēsls. Bet fakts jau tāds, ka pats ORDI neko neražo — visas datora komponentes ir tādas pašas, kā visiem pārējiem datoriem. Vienīgais, kas tur ir no ORDI, ir logotips vai labākajā gadījumā vēl korpuss. Protams, lētā gala modeļos arī būs lētā gala komponentes, bet tas jau ir pašsaprotami un tā ir daudziem ražotājiem.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.