Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1476 skatījumi

Sveiki! ;d

Datori un internets » Cits

Esmu dzirdējis par tādu programmu! Piemēram aizsuuti failu un visas datora(saņēmeja) paroles tiek nosūtitas man! Vai kā tam līdzigi! Vai arī visas dienas kontroles un rakstītie burti! Vai ir tāda ?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Niks

+120909

 
Nē tāda nav.
Kaut kas uz to pusi ir, bet ar faila aizsūtīšanu nepietiks, bez tam ir gadījumi kad sūtītājam pēc tam radušās problēmas ar veselību.

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Hehe, tas ar veselību labs :D

Niks, pirms 12 gadiem :

Jā, tas stipri bojā karmu ;)

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Pirmās karmas bojājumu pazīmes parasti ir strauja zobu izkrišana.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

krokijs

+18181

 
keyloger droši vien domāji, bet tici man tu nemācēsi nokonfigurēt datu nosūtīšanu uz kādu konkrētu e-pastu, bet tāda funkcija tur ir ! darbojās nevienam neredzot, ieslēdzās automatiski kopā ar windows, ir iespējams padarīt programmas pilnīgu hide, ka pat c:diskā neatradīsi un control panelī/izinstalēt viņu nevar, jo pat tur netiek uzrādīta. un vispār neiesaku lietot, jo pats biju testējis un droši varu teikt, ka ir lielas problēmas no viņa vaļā tikt. izinstalēt nevar/c:diskā ja tu arī viņu atradīsi starp apslēptām mapēm (tā opcija arī control panelī japārslēdz) (show hide folders), tad pa tiešo izdzēst nevarēsi visus failus, jo tie sēž processos, tad no processa jāatslēdz. un papildus atsevišķi antivīrusi bļaus no rīta līdz vakaram.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.