Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edgars

+327

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1673 skatījumi

Kā lai dabūn ārā datus no HDD kurš itkā ir nobrucis

Datori un internets » Cits

Ir tā ka pēc neliela negaisa gad noraustījās elektrība PC vairs nebija ieslēdzams, vai var dabūt no viņa ārā datus? Tik nezinu cik nopietni ir nobiris cietnis

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Lauris Gusevs

+535

 
nu man pēc elektribas raustisanas bija nosvilis barosanas bloks....

pirms 12 gadiem  

Edgars, pirms 12 gadiem :

Nu tas man ar bija nosvilis citā reizē bet veiksmīgi apmainīju garantijā pret jaunu jo servisā neviens netika gudrs kas pa vainu un kā salabot. Pats jau protams neteicu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
pag, ja kas brūk, ta pirmais ir sistēmdisks. Un pirmais, kas jāliek lietā ir,(mans subjektīvais un praksē pārbaudītais) Hirens Boot LiveCD. Bez tā http://www.google.lv/search?q=HDD+data+recfovery&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:lv:official&client=firefox-a, un http://www.google.lv/search?hl=lv&safe=off&client=firefox-a&hs=Qew&rls=org.mozilla%3Alv%3Aofficial&q=HDD+recovery+bad+sectors&btnG=Mekl%C4%93t&oq=HDD+recovery+bad+sectors&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=s&gs_upl=68692l95575l0l99633l38l37l2l21l21l8l1568l9393l0.1.2.1.2.3.1.3.1l14l0 un kāds sakars HDD ar mātes plati? Tas atkrīt. HDD testēšana nekā tāpat neuzrādīs. Tas kā Āmen baznīcā. Pērc no UPS, Hirens ir te http://www.9down.com/hirens-bootcd-15-0-399981/, un daries..

pirms 12 gadiem  

-c-f-b-, pirms 12 gadiem :

15.1 versija http://hotfile.com/dl/137046121/664034d/Hirens.BootCD.15.1.zip.html, bet ja nu ISO, tad Ultra ISO http://www.9down.com/ultraiso-pe-9-1-2-2463-crack-24319/ . Ar ŠO raksti diskā, disku CD-šņikā/F12standartā(boot menu)/bootCD-DVD/enter..lai veicas!

-c-f-b-, pirms 12 gadiem :

ā, "draugs" Krokijs pie horizonta parādijies, ja jau mīnusi rēgojas! Nu, Krok, ja tev labāks variants, kā tikt galā ar šo problēmu, neturi sveci zem pūra, te nav "kur atrast par brīvu" čaiņiku standarts, te biki augstāks līmenis. Ja nevelk, ta ko līž, kur vīri mīž..

Edgars, pirms 12 gadiem :

Apmēram skaidrs bet ne līdz galam jo ar tādām lietām pirmo reiz saskaros. Un tās adreses google neko konkrētu neatver. Ir iespējams detalizētāk uzināt kā dabūt datus no cietņa kurš mētājas plauktā?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Cietais visticamāk vispār palika neskarts, ja tikai noraustījās elektrība. :)

pirms 12 gadiem  

Edgars, pirms 12 gadiem :

Okey varbūt, bet palaist PC vairs nebija iespējams un pa jaunu ko uzinstalēt ar nesanāk

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Nu tik pat labi jau tur var būt barokļa vaina vai pilnīgi jebkādas citas sastāvdaļas vaina. Cietie jau no strāvas zuduma reti kad mirst. Ja tā būtu, tad man nāktos mainīt cieto ik pēc 3 dienām, jo man mājās elektrība raustās nepārtraukti (it sevišīk pēdējās dienās).

Edgars, pirms 12 gadiem :

Nu tieši tas mani visvairāk izbrīna ka laukos elektrība raustas ik pēc 5 min un PC nekas bet man pats cietnis ateica jo ieliekot citu cietni un uzinstalējot pa jaunu visu PC darbojas ideāli

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Hmm... Tad, iespējams, tev būs gadījies tas retais gadījums, kad cietais tomēr nomirst. :D
Bet nu to jau nevar tā viennozīmīgi teikt. Aiznes uz servisu to cieto un tur tev pateiks sīkāk, kurus datus var atgūt un kurus — nē.

Edgars, pirms 12 gadiem :

Nu jā to variantu par servisu zinu tik tas ir nereāli dārgi sumas vnk astronomiskas lai datus izvilktu laukā no cietņa. Varbūt kādam tas ir vaļasprieks un mājas apstākļos prot?

Kaspars Ermanis, pirms 12 gadiem :

Nu vari meegjinaat nopirkt identisku HDD un nomainiit vadiibas plati...... Taadaa veidaa ir liela varbuutiiba ka tiksi klaat saviem datiem... Tas arii buus visleetaakais variants.... Vispaar to disku kompis biosaa vai WINa ierauga...?? Ja nee tad 90% tikai plati jaanomaina lai vareetu piekljuut saviem datiem...

Edgars, pirms 12 gadiem :

To gan neatceros vai redzēja biosa disku jo nu jau gadi divi atpakaļ tas bija. Teiksim ja ar es to plati nomainītu teorētiski vajadzētu kompim iet kā pirms nobrukšanas? Gribēju pielikt pie PC kam jau ir cietnis ar vinu virsū bet nekā nesanāca jo laikam abi diski savā starpā nevarēja sadzīvot un palaist pilnvērtīgi pc nesanāca. Protams kad atvienoju bojāto viss ok tad

-c-f-b-, pirms 12 gadiem :

Edgars Podēns, nesteidzies ar servisu. Gan jau tepat TO nokārtosim, pie reizes TEV būs laba skola.

Edgars, pirms 12 gadiem :

uz servisu es ar itkā nemaz negribēju nest jo tas ir pārāk sālīti un tie faili nau tik dārgi cik izmaksas var rasties tapēc ar meklēju risinājumu kā pašam tikt galā

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.