Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

krokijs

+18181

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2002 skatījumi

kurā vietā datorā jānovieto ir exe fails, lai tas startētos līdz ar OS ieslēgšanos ?

Datori un internets » Cits

vai tadas iespējas nav ? tikai tīri bez papildus konfiguracijām ?! visas starta aplikacijas ir šeit Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run bet ka tur var klāt pielikt kadu atsevišķu exe failu ?

Pirms 12 gadiem

Paldies tiem kas vel nav atbildejuši, risinājumu atradu ! es vienkārši gribu tiem ārzemju spameriem kuri sūta uz e-pastu visādas vēstules un prasa bankas kontus, sūtīt atpakaļ winlocker trojus.

krokijs, pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Niks

+120909

 
Lietotāja Startup mapē

pirms 12 gadiem  

krokijs, pirms 12 gadiem :

es izveidoju reg. failu kurš pēc noradītas faila lokācijas viņu darbinas iekšā pie windows ieslēgšanās. tas viss man ir ! man ir windows bloķētājs (exe) un gatavs reg. fails uz viņu. tagad es meklēju informāciju kā šos divus failus ievietot sfx arhīvā lai pie izpakošanas katrs aiziet uz savu direktoriju. un tad būs BINGO :D. papildus sfx arhīvam izmainīt ikonu uz kādu word vai pdf dokumenta ikonu un iepriecināt tos vēstuļu sūtītājus ar patīkamu notikumu.

krokijs, pirms 12 gadiem :

bez reg. faila no tas mapes nekas nedarbosies.

Niks, pirms 12 gadiem :

A pamēģināt?

krokijs, pirms 12 gadiem :

domu tavu notestēju, tiešām strādā, pēc tavas receptes man nav vajadzīgs reg. fails. Bet, ir viens bet : ja manā datorā šī mape ir pēc sekojošas direktorijas C:\Users\Rihards\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup ! tad cita cilvēka datorā lietotāja vards noteikti būs cits C:\Users\Cirvis\................ ! jo pie sfx arhīva izveidošanas man janorāda ir direktorija. šādam gadijumam derētu tas kas ir oblogāti katrā datorā, kaut C:program files vai C:Windows\ tur nezini ?

Niks, pirms 12 gadiem :

\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup\

krokijs, pirms 12 gadiem :

jā nu man tāda documents and settings nemaz nav http://www.bildites.lv/images/fyjtxtzgak8gcog9edag.jpg

Niks, pirms 12 gadiem :

Tas bija XP, 95 un 2007 ir savādāk ;)

krokijs, pirms 12 gadiem :

hmm , bet ejošākajai OS win 7 nezini ceļu ?

krokijs, pirms 12 gadiem :

nu ko lai saka, tu esi ģēnijs........, bet kamer gaidiju atbildi tikmēr atradu ka pareizi nokonfigurēt arhivātora opcijas lai sfx arhīvs pie izarhivēšanas iemestu reg failu reģistrā un tas mans tārps arī pie viena ieraksies visdziļākajā mapē. tā kā man pat startup mape vairs nav vajadzīga, bet garantijas pēc uzstādīšu lai viss tas aiziet uz divām atsevišķām direktorijām, kā arī pārdēvēšu, tā kā pateicos bez gala. man jau kā nezinošam šitas viss ir kaut kas jauns.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aiz uz kolegu IT macies muljklis tads!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aicis

+10511

 
Lai nu kā, bet ja likums ar tiem pasta pesārņotājiem neko nevar padarīt, tad ir vērts cīnīties pašam. Var būt vismaz kāds no viņiem izdzēsīs tevi no savas datu bāzes.

pirms 12 gadiem  

Aicis, pirms 12 gadiem :

Krokij, atsūti man arī tādu, iešu tev talkā.

krokijs, pirms 12 gadiem :

brr, iedod e-pastu labāk inboxa, uz turieni aizsūtīšu arhīvā klāt ar video pamācību kā nokonfigurēt tālākai lietošanai. bet tikai pēc dažām dienām, jo dažas dienas nebūšu pieejams un nebūs laika.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aicis

+10511

 
Tādu varētu sūtīt visiem tiem reklāmistiem, bet viņi jau atbildes vēstules nepieņem.
Vai tu esi viņu testējis? Ko par to saka dažādi antivīrusi?

pirms 12 gadiem  

krokijs, pirms 12 gadiem :

sūtīšu tiem kas sūta man visādus linkus ar naudas pelnīšanām utt. ! viruss total 50% uzrāda kā virusu un viens tikai precīzi noteica ka tas ir winlockers. bet arī, viruss total mājaslapā tur ir piespiedu skanēšana, bet praksē ir pārbaudīts ka ne visiem antivīrusiem reālā laika aizsardzība ir pietiekoši laba. tā kā 50/50......testējis esmu, pie datora ieslēgšanās nobloķēts tiek desktops un pat task menegeri nevar palaist, desktopam priekšā pielec logs pa visu ekrānu melns un bloķēts.

Aicis, pirms 12 gadiem :

Ja jau antivīrusu programmas to uzreiz atpazīst un sāk bļaustīties, tad pārsteiguma efekts nebūs.

krokijs, pirms 12 gadiem :

kā jau teicu 50/50 ! un cilvēki kuri nesēž torrent saitos, tiem parsvarā (pilnīgam vairumam) ir ļoti lēti antivīrusi vai arī free versijas. un cilvēks kurš nodarbojas ar reklāmām un sūta savus reklāmas nopelnīšanas iespējas pa e-pastiem, tāds torrentos nesēž un ir ļoti liela varbūtība ka viņš viņu noķers. bet tas ir tikai viens no iespējamiem variantiem. 2 dienas atpakaļ uz sevi testēju vienu citu tārpu un nobloķēju sev gandrīz visus failus. nācās pārlaist OS

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aicis

+10511

 
Vai tu nebaidies, ka tavs izgudrojums var tikt pārsūtīts tālāk nevainīgiem un mazāk zinošiem lietotājiem. Un tas varētu būt kaitējums arī finansiālā ziņā.

pirms 12 gadiem  

krokijs, pirms 12 gadiem :

tad kad jebkurš no tiem krapniekiem noķers winlockeru, tad viņam ne tikai negribēsies nevienam citam sūtīt, bet gribesies pat e-pastu jaunu.......

Aicis, pirms 12 gadiem :

Ja vari atsūtīt, iedošu savu e-pastu

krokijs, pirms 12 gadiem :

iedod, tikai pēc dažām dienām, pirmdien vai otrdien.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.