Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2079 skatījumi

Ar ko ir vislabāk tīrīt portatīvā datora ventilatoru ?

Datori un internets » Cits

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Domāju ,ka var ar gaisa strūklu.Parastajam datoram es tā vien daru.Iznesu dārzā ieslēdzu kompresoru un izpūšu tīru visu kasti.Tikai nedrīks pārspīlēt ar spiedienu ;)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tomass Vidriks

+5834

 
Kompresora doma laba. tikai jāņem vērā ūdens kas krājās kompresora tilpnē, kurš var radīt nozīmīgus kaitējumus, pirms darba ar lielo pūšanu ieteikšu izmantot šim nolūkam speciālu filtru kuru izmanto ūdens atdalīšanai no gaisa (http://www.hydroponicsonline.com/store/img-hydroponics/air-filter-regulator-water-trap-air-compressor_280729529160.jpg) Bet ja naudiņas nav tad var vienkārši izlaizst lielāko ūdens daudzumu caur knupi kompresora apakšā (tikai lai kompresors ir jau pilns ar saspiestu gaisu.). Gaisa spiediena strūkla nav vēlama vairāk par 3,5 bāriem.
Ja nava kompresora (teiksim nav naudas jeb dzīvoklī nav kur glabāt) bet izspūst tomēr vēlaties varu ieteikt spiestā gaisa baloniņus kurus varat iegādāties datorsīkumu veikaliņos. apmēram līdz 5 Ls.
Bet es personīgi ieteiktu nest uz Dator darbnīcu kur par teicamu summu ap 15Ls jums veiks pilnu dator apkopes servissu un + vēl nosacīta garantija.

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Ar kompresoru var ļoti labi iztīrīt, tikai nedrīkst ļaut ventilatoriem iegriezties. Nokurās arī ar mazāku spiedienu. Un arī spiestā gaisa flakoniem kondensāts rodas, ja centīgi pūš vienā vietā, ne tikai no iekšas ūdeni var dabūt virsū.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-6290

 
Ar prātu jātīra. Ja nav smadzene darbojoša tad sačakarēs jebkurā gadijumā. Ieekonomēs 5-10Ls par datoriķi un dabūs pirkt jaunu kompi (importa protams) pa 300+
Īsta latvieteļa loģika

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Maris ...

+390

 
neko nedrīkt pūst no ārpuses iekšā, nepieciešams izjaukt vai noņemt tīrīšanas vāku (atkarībā no datora modeļa), piekļūstot ārējās dzesēšanas siltummainim (radiatoram), pirms tā izņemt putekļu izveidoto auduma plāksnīti, ja iespējams, izpūst radiatoru no iekšpuses uz ārpusi ar tīru gaisu (nevis ar gaisu no parasta kompresatora, kurš satur 50% kondensētā ūdens). Vislabāk to nedarīt mājas kaŗtībā, bet uzticēt speciālistiem, jo jaucot/saliekot datoru var tiklt aplauztas skrūvju vietas, notriekti elementi, kas atrodas tuvu korpusa malām uz pamatplates un ieviesti citi bojājumi, kuru novēršana var būt dārgāka, nekā vienkārša tīrīšana.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Maris ...

+390

 
nejau ventilators ir jātīra, bet gan aizaugušais radiators, neko nedrīkst pūst, vajag izjaukt datoru un izņemt no putekļiem skarājušos drāniņu iekšpus ārējās apmaiņas radiatora, savākt kopā un tūdaļ atzīmēt ar kādu aliņu. Procesa laikā nesalauzt klipšus un noslētās skrūvju vietas, nenoraut šleifus un vadus. Ir portatīvie, kuriem ir speciāla lūciņa ššis darbības veikšanai, pretējā gadījumā vēlams apmeklēt kvalitatīvu servisu

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
ar gaisa plūsmu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ivarsi

+11583

 
Sākumam:
ja Tev mājās nemētājas kompresori un supper/pupper filtri:
vienkārši iepūt ventilācijas atverēs, pa kurām nāk laukā karstais gaiss. Varbūt palīdz.
Ja nepalīdz: tad gan jājauc laukā :)

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.