Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ingus

0

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1548 skatījumi

Laptops, 4gbRams, 512mb Nvidia GeForce 9600M GS, 2kodoli.2 reizes pārinstalēju OS.OS Windows 7. Raustās spēles, visas.Iepriekš viss bija ok.

Datori un internets » Cits

Laptops, 4gbRams, 512mb Nvidia GeForce 9600M GS, 2kodoli.2 reizes pārinstalēju OS.OS Windows 7. Raustās spēles, visas.Iepriekš viss bija ok. Pārbaudīju sistēmas darbību, visur bez kļūdām un erroriem, vīrusu nav. Dators nav pārslogots, CC cleaners, Tune up Utilities 2012, AVAST 7 2012 un VLC. Tas viss. Bet raustās spēles CSS, pat Civilzācija 4. Kur varētu būt problēma? Ko varētu darīt lietas labā? Paldies.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis

+100

 
Novelc un uzinstalē Nvidia draiveri un programaturu:
http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx

pirms 12 gadiem  

Ingus, pirms 12 gadiem :

Ko tieši? Java, draiveri? Un es būtu pateicīgs, ja paskaidrotu sīkāk.

Niks, pirms 12 gadiem :

Java tur tikai sistēmas pārbaudei - vienkārši atļauj to šoreiz izpildīt

Valdis, pirms 12 gadiem :

te var uzreiz novilkt (priekš 64-bit windows 7):
http://www.nvidia.com/object/notebook-win8-win7-winvista-64bit-306.23-whql-driver.html

Niks, pirms 12 gadiem :

Normāli vajadzētu pietikt ar <Izpildīt šajā reizē>, bet droši vien var nevis skanēt, bet izvēlēties
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Ingus, pirms 12 gadiem :

Java SE Development Kit 7u7, instalēšu šo, priekš Windows x64.
http://www.pajauta.lv/question/list/263/53831/laptops-4gbrams-512mb-nvidia-geforce-9600m-gs-2kodoli2-reizes-parinstaleju-osos-windows-7-raustas-speles-visasieprieks-viss-bija-ok/
Kādēļ varbūt es komentēju darbības, jo ja daru ko nepareizi, lūdzu izlabojiet. Paldies.

Ingus, pirms 12 gadiem :

Minēto Valda draiveri esmu ieinstalējis. Vai instalēt arī Java?

Valdis, pirms 12 gadiem :

Java diez vai kaut ko būtisku mainīs

Ingus, pirms 12 gadiem :

Paldies, Nik, Valdi un krokij. Pašlaik izdarīšu visas nepieciešamās atlikušās darbības kā restarts utt. Un šeit arī sniegšu atbildi vai Jūsu sniegtie padomi palīdzēja un vai kas un kā mainījās (vai nemainījās).
Ceru, ka problēma bija tikai draiverī.

Ingus, pirms 12 gadiem :

Visas darbības veiktas. Cerot uz veiksmi uzreiz ieinstalēju Civilizāciju 5 (ja jau krokija dators ar sliktākiem rādītājiem spēja pavilkt) un ir viss Ok. Uz max kvalitāti pavisam pavisam nedaudz velk, bet kopumā esmu tiešām apmierināts.
Jāatzīst, ka pirms tam jautājot citiem ("speciālistiem") neviens par to, ka vajadzētu Nvidia draiveri neieminējās. Tikai sniedza padomu, nu ja jau Gauja, tad draiverus ņem no viņu mājaslapas atbalsta sadaļā. (Jo sistēma ar Gaujas draiveriem kļūdas neuzrādīja).

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-6290

 
Nu tik maz sajēdzot tehnikā un pašam instalējot tu tā kompja darbības laiku saīsini eksponenciāli. Tu neproti viņu tīrīt, tu neproti termopastu nomainīt, neproti pat nosaukt laptopa modeli, tu uzskati ka laptops ir domāts spēlēm un lieto kautkādus sūdainus Tune-up un droši vien vel kādu deģenerātisku zarazu. Tādejādi kaitē tikai pats sev.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andis

+11264

 
DirectX vajadzīgs, tas neatjaunojas no Win7 update - pārbaudīts - http://www.filehippo.com/download_directx/

pirms 12 gadiem  

Ingus, pirms 12 gadiem :

Ģirt, vai šis DirectX 9.0c būs pareizais, tas jaunākais un nepieciešamākais priekš OS W7? Man pašlaik ir DirectX 11, kurš bija OSā.

krokijs, pirms 12 gadiem :

11 ir pēdējais

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

krokijs

+18181

 
Man līdzīgi ir gadijies, ka aiz nepacietības pārinstalējot OS visu gribās ātrāk uzstādīt un tad beigās sanāk ka windows strādā nekorekti. Pēc pāris tādiem gadijumiem es sākumā instalēju tikai windows updeitus un tikai tad, kad tie vairs nenāk, pakāpeniski visu pārējo. Bet pievērs uzmanību videokartes draiverim vai tas ir no windows updeita nācis vai arī pats no kāda CD esi vēl papildus instalējis. Un pārbaudi vai directx ir updeitots. Pārbaudi cik processu tev reālā laikā strādā, varbūt bez kāda var iztikt. Man pat uz sūdīgāka zvēra nekā tev mierīgi gāja civilizācija 5 !!

pirms 12 gadiem  

Ingus, pirms 12 gadiem :

Draiverus no Gaujas mājaslapas atbalsta ņēmu. Visi itkā strādā. Nav nekur dzeltenā trijstūra ar izsaukuma zīmi. DirectX 11, vai viņam vajadzēja udeitoties - nemāku teikt. Bet tiešām nepatīkami, jo esmu UK un brīvajā laikā lai laiks ātrāk paskrien patīk (patika) šo to uzspēlēt. Geimeris nēesmu.

krokijs, pirms 12 gadiem :

Domāju ka nekas tur nopietns nav un nevajag visas šeit sniegtās rekomendācijas uzreiz testēt, jo salaidīsi vēl ko vairāk grīstē. Grūti pateikt, visticamāk ka problēma ir maznozīmīga un deguna galā, kam tu pats pārskrien visu laiku pāri. tu labāk skrīnus iemet no device meneger-a, un task menegera

Ingus, pirms 12 gadiem :

Jebkurā gadījumā paldies krokij. Es pa dienu iemetīšu skrīnus šeit pat. Varbūt Tu kā lietpratējs vēl ko pamanīsi, ko iespējams uzlabot vai arī nepieciešams izlabot. Jebkurā gadījumā visa šī informācija deva rezultātu, vēl patīkamāk, ka pozitīvu.

Ingus, pirms 12 gadiem :

Šodien ieslēdzu datoru un mjā, nekas nav mainījies. Velk un raustās. Vakar uz laiciņu bija ok, šodien vecā dziesma... Centīšos skrīnus uztaisīt.

krokijs, pirms 12 gadiem :

nu nekā īpaša neredzu, man processu reālā laikā ir vismaz 4 reizes vairāk. vēl pirms spēlē kādu spēli aizej labāk uz šejieni un pa priekšu pārbaudi vai tava mašīna vilks un kādu iemeslu pēc nevilks http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ izvēlies sarakstā civilizāciju un spied RUN

Ingus, pirms 12 gadiem :

Pārbaudīju. Var pavilkt un pat paliek zināma rezerve, visos komponentos. Meklēšu tālāk, kur problēma. Pašlaik viss ir kārtībā, tehnsiki un ar draiveriem, taču velk un raustās pat 4 Civilizācija.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
"Kur varētu būt problēma?" - droši vien tipiskā - uzskats, ka instalēt var bezmaz jebkurš un ka to var izdarīt īsā laikā tā lai ar iegūto produktu arī ko tālāk varētu normāli darboties.

"Ko varētu darīt lietas labā?" Ja jau "Iepriekš viss bija ok", tad iegūt to iepriekšējo sistēmas stāvokli vai ko tuvu tam.

pirms 12 gadiem  

Ingus, pirms 12 gadiem :

OS ir legāls un pirms iegādājos datorspeciālists paskaidroja ko un kā pareizi darīt, gan par Windows updeitu vajadzību un laiku, gan arī par nepieciešamajām programmām. Neko lieku savā drabība nesaskatu. Laptops nav nedz kritis nedz apliets. Filmas un mūzika bez problēmām, problēmas tikai ar spēlēm. Pats dators darbojas labi, bez liekiem trokšņiem vai cita veida tehniskām problēmām.

Niks, pirms 12 gadiem :

Paskaidro sīkāk par to "Iepriekš viss bija ok"

Niks, pirms 12 gadiem :

Laptopiem gan legālie OS parasti ir preinstalēti

Ingus, pirms 12 gadiem :

Problēmas sākās, kad pieslēdzu internetu. Sākās viss ar CSS, tad arī ar citām spēlēm, kā Civilizācija 4, Entropia Universe. Iepriekš OS bija Windows 77 Profesional (legālais), sākās manis minētās problēmas un es vadoties pēc rekomendācijas pārinstalēju un izmēģināju oriģinālo (ne nokačāto, pats iegādājos pērkot datoru) Windows 7 Home Premium, nekas nemainās. Slodzi arī ar Tune Up Utilities esmu samazinājis un arī sistēmu attīrījis no gružiem. AVAST noķer visu lieko.

Ingus, pirms 12 gadiem :

Spēles raustās gan spēlējot LAN gan vienkārši tāpat.

Niks, pirms 12 gadiem :

"Problēmas sākās, kad pieslēdzu internetu" - nezinu, protams, kā tev, bet daudziem lietotājiem pēc tam tur aktīvs Skype, torenti un vēl ducis dažādu drazu, kuras dabiski visu bremzē, tāpat N-tās programmas vēl nezināmos laikos savus update lejuplādē vai vēl sazin kam un ko sūta.
Droši vien sāktu ar visu procesu reviziju un videokartes draiveriem

Ingus, pirms 12 gadiem :

Kad vēlos uzspēlēt, tad visu atslēdzu, gan torentus, gan skype. Esmu pārbaudījis arī sistēmas darbību par erroriem, kad dators restartējas. Arī ar Tune Up Utilities visu apskatīju un lieko noņēmu. Draiveri visi veseli, vismaz sistēma neko neuzrāda. Pie noslogotības % AVAST minimāli noslogo un programmas strādā labi, nekas nebremzē. Videokarte cheks arī neko neuzrāda.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.