Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 939 skatījumi

kaadu gps navigaciju telefonaa Juus lietojat? :) un kaapeec tieshi to?

Datori un internets » Cits

Pirms 3 gadiem bija jau tads jautajums, bet kaa ir shobriid? :)

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
1. Lai uzzinātu, kur sastrēgumi un policija - Waze. Kā kartes tā ir vēl ļoti vārga, tāpat konfigurācija nekam neder. Divi gadi pagāja, kamēr ziemeļus uz augšu varēja pagriezt.
2. Nopietnai navigācijai izmantoju Osmand. Navigātors nav tik spēcīgs, toties kartes un iespējas ir krietni spēcīgākas par visiem Waze, Nokia, Apple utt navigācijām kopā saliktām. Pie tam bez interneta darbojas tikapt labi.

pirms 11 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 11 gadiem :

Kā pamats "Lielais Latvijas atlants" ar iespēju labot kā OSM un papildināts ar Waze sociālo navigāciju, tā būtu perfekta karte.

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

OSM jau daudzviet ir labāks kā atlants, daži gadi un pārspēs detalizācijā visās vietās. Nebrīnos, ka Wazei arī konkurenti uzradīsies ar laiku. Nu Google varētu svaigu elpu iedvest Wazē arī un uzlabot to.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
naw world free samsung viedtālruņiem - ļoti noderējusi šī programma gadījumos, kad tiešām nezini, kur doties un uz ielas nav cilvēku, vai nav pie rokas datora. Izmantoju to ļoti regulāri arī ārzemēs. Man neko īpaši dižu nevajag (nekādas pārsmalkās iespējas vai izšķirtspējas), bet šī ir reti laba un viegli saprotama programma, kas vienmēr telefonā līdzi.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.