Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 624 skatījumi

Portatīvais dators un lādētājs

Datori un internets » Cits

Tātad ir radusies problēma ar Acer portatīvo datoru (modelis Extensa 5235). Problēma ir tāda, ka dators uz ekrāna rāda, ka baterija nav pie lādētāja (rāda, ka viņa ir tukša 0% remaining), bet kad noņem no lādētāja, tad dators rāda,ka ir tukša baterija, bet darbojās vēl apmēram 20-25 minūtes (man baterija visu laiku tur apmēram tādā līmenī). Atliekot lādētāju pie datorā, viņš neuzrāda šo lādēšanu, bet ja pagroza drusku vadu pie kastītes, kura pārveido strāvu, tas atkal parāda, ka dators lādē bateriju, bet ja adapteri izgrūž no vietas, tad atkal lādēšana pazūd. Es nesaprotu, kur ir vaina lādētāja (tas jāmaina tādā gadījumā), baterijā (tad tā būtu jāmaina) vai arī pašā datorā. Dators pirkts pirms aptuveni 5 gadiem, lādētājs un baterija nav mainīti.

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ego

+79135

 
"ja pagroza drusku vadu pie kastītes, kura pārveido strāvu" ne par ko domāt neliek?

pirms 11 gadiem  

Romualds Vamvūrī, pirms 11 gadiem :

:) vads jāmaina. Un ja uzlāde nepieaug % , tad batereja arī sprāgst nost.

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Tieši tā. Ir redzēts, kad USB vads telefonu uzlādē no datora piecās stundās, kaut gan sākumā lādēja divās. Kādas dažas dzīslas bija palikušas un vajadzīgā strāva negāja cauri. Tas pats būs šeit - ampēri nevar izspraukties cauri un nepietiek ar ko lādēt to bateriju.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.