Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

ievax1x

+307

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1005 skatījumi

Dators!...austiņas?

Datori un internets » Cits

Nopirku jaunu portatīvo un vēlējos pieslēgt austiņas ar mikrafonu, bet atklājās ka ir paredzēta vieta tikai austiņām. Ko es varētu darīt lietas labā?
varbūt ir tāda iespēja iegādāties tādu ierīci(neatceros kā viņu sauca), kas ir paredzēta, lai pie mp3 varētu pieslēgt divus austiņu pārus. Vai tas varētu palīdzēt, varbūt ir vēl kādi varianti?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ingars Neija

+7257

 
Vispirms jau gribetos uzzināt datora firmu un modeli, jo kā tas nākas ka ir austiņu izeja-bet mikrafona ieejas nav. Turklāt ja nopirksi sadalītāju , kurš vienu austiņu izeju sadala divās austiņu izejās varēsi pieslēgt divus autiņu pārus, bet kikrafonu nē jo ta tomēr ir izeja nevis ieeja...vispār vel gribētos uzzināt ko ar šādām darbībām vēlaties panākt , lai varam precīzāk palīdzet...

pirms 10 gadiem  

apnicis šis muļķu portāls, pirms 10 gadiem :

visticamāk ka tam portatīvajam vajadzīgas austiņas ar mikrofonu, kas pieslēdzamas pie datora ar vienu štekeri...

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

Ir ļoti daudz ultrabook sērijas un citu vieglo/plāno portabļu, kam nemaz nav paredzēts štepselēt mikrofonu, jo vākā jau ir iebūvēts pietiekoši jūtīgs.

Pāvels, pirms 10 gadiem :

Patiesībā, mūsdienās visai būtiskai daļai portatīvo datoru (ne tikai ultrabook klases) ir tikai viena 3,5mm pieslēgvieta. Tālāk jau ir variācijas - piemēram Asus nereti tā spēj pildīt gan vienu, gan otru funkciju (pieslēdzot ierīci jānorāda - tas ir mikrofons vai austiņas. Tiesa, kā jau minēts, vienīgā izeja ir USB mikrofonaustiņas.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Ir ļoti daudz ultrabook sērijas un citu vieglo/plāno portabļu, kam nemaz nav paredzēts štepselēt mikrofonu, jo vākā jau ir iebūvēts pietiekoši jūtīgs.

Nekāds sadalītājs tev tur nepalīdzēs. Viens no variantiem ir iegādāties vai nu visas austiņas vai tikai mikrofonu uz USB porta.

Piem. http://www.salidzini.lv/search.php?q=usb+headphones&cn=15

pirms 10 gadiem  

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

Starp citu - jā, kādēļ neapmierina iebūvētais virziendarbības mikrofons pašā portabļa vākā? Visi līdz šim redzētie ir pat ļoti jūtīgi un absolūti pietiks caurmēra lietotājam.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.