Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1993 skatījumi

kaa var paatrinaat datora ātrumu? visi nevajadziigie faili ir izdzeesti.

Datori un internets » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Datora ātrdarbību var paātrināt dzelžu ziņā, un iztīrot to no zvēru dārza (atbrīvojot to no nevajadzīgām programmām)

pirms 14 gadiem  

Sandis Batarevskis, pirms 14 gadiem :

ir jau atbriivots no nevajadziigaam programmaam1

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vilnis

+3247

 
uzinstalē TUNE UP UTILITIES, sadaļā izpildīt vai palaist izvēlies msconfig/izvēlies selective startup, sadaļā startup aizvāc ķekšus no VISA, izņemot antivīrusu,un , ja atmiņa neviļ. ja 2005. Tilde, chekCue, vēl pārskati vadības panelī mapes opcijas, tur aizvāc nevajadzīgo.Tad palaid TUNE UP, tas izdarīs pārējo. Ar garantiju, kompis paliks uz pusi ātrāks.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Questions

+436

 
turpinājumā- apakšējā sadaļā izvēleties pogu defragmentēt. šei jūs varēsies redzeet defragnentēšanas procesu- procesa ilgums var būt atkarīgs no cietā diska lieluma. parasti tas aizņem no 1h-4h lai veicas

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Questions

+436

 
pirmā pazīme, kas varētu palēnināt kompīša darbību ir cietā diska piesārņojums, bet ja jau esi visu iztīrījis, tad palīdzēt var cietā diska defragmentācija, kas sakārtos visus failus vienuviet, lai tad, kad tu vēlies kaut ko iedarbināt, vai atvērt no saviem failiem, kompītis atradīs uz cietā diska visu daudz ātrāk un arī centrālais procesors n operatīvā atmiņa nebūs noslogota tik daudz un varēs veikt jau tavu nākamo izvēlēto darbību! Cietā diska defragmentācija jādara sekojoši - atver - My Computer - labais klikšķis uz tava sistēmas diska - piem C un tad atvērsies neliels dialoga lodziņš, kur jāuzklikšķina pašā apakšā uz proporties - tālāk atveras jauns logs, kurā uzrādās- General - tools un tā tālāk. attiecīajā logā uzklikšķini uz šķirkli - Tools - šeit būs trīs iespējas, ko darīt, jums būs jāizvēlas vidējā - Defragment now - uzklikšķiniet uz šis pogas - atvērsies jauns logs - disk defragmenter - šajā logā izvēlieties attiecīgo cieto disku, ko jūs gribat defragmentēt, uzklikšķiniet

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Paskaties vai neesi mainījis operētājsistēmu, jāskatās cik tā ēd tavu operatīvo atmiņu, arī elementāra iztīrīšana no putekļiem pašam datoram ne tikai nevajadzīgo failu izdzēšana var palīdzēt, skaties vai tev reizē nestrādā pārāk daudz programmas, veic visus updeitus, novāc visas pārākās vizualizācijas, ja kko daudz lādē no interneta, tad iesaku pēc kārtīgākas lejuplādes restartēt, pārbaudi vai visam ir vajadzīgie draiveri un lieto pēc iespējas mazāk USB slotus :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agnese Kaķīte

+1537

 
Operatīvo atmiņu vajag palielināt

pirms 14 gadiem  

Sandis Batarevskis, pirms 14 gadiem :

bet pirmst tam kompis bija aatraaks nekaa tagad!

Agnese Kaķīte, pirms 14 gadiem :

Nu, tādā gadijumā es noteikti pārinstalētu!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

. ..

-909

 
Izdzēs arī vajadzīgos! :D
Dažu failu dzēšana nepaātrinās kompi. Reinstalu vajag. Pareizu nevis tizlu.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.