Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 929 skatījumi

vai kāds ir sutijis liets no ALIExpress? kada ir garantija ka atnaks? un cik ilga laika apmēram atnāk prece

Datori un internets » Cits

vēlos pasūtit displeju

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Pagājušajā nedēļā man atnāca atskaite no aliekspress. Es tur notriecu ap 800 dolāriem un ap 60 pirkumiem.
Tāpēc pastāstīšu no savas pieredzes:
Neatnāca tikai viens kaut kāds sūdiņš, naudu formāli atgrieza, bet reāli - nē. Tāpēc, ka es nomainīju bankas karti. Naudu pārskaitīja uz jau neesošu bankas karti. Tā kā pirkums bija ap 2 $, es necēlu sūdzību.
Par kvalitāti.
Jāskatās ko pērc. Jālasa cītīgi atsauksmes un tas, ko raksta pārdevējs. Nevajag ķert pašu lētāko. Dažreiz var, bet jāskatās.
Piemēram es pirku fotoaparātam batereju. Bija baterejas pa 10 dolāriem (oriģinālā nikon latvijā maksāja ap 40 eur). BET ES NEPIRKU tik aizdomīgi lētas. Nopirku ap 25usd ( ar visu piegādi). Atnāca ar visu uzrakstu "nikon" ar hologrammām gan uz kastes, gan uz pašas baterejas. Neatšķiras no oriģinālās ne ar ko.
Ja būtu pircis pa 10 varbūt žēlotos, ka nekvalitatīvas preces pārdot. Utt.

pirms 8 gadiem  

Jānis Priedis, pirms 8 gadiem :

Vēl kas. Ķīnieši lielākoties ir atsaucīgi. Pirms pirkšanas var uzrakstīt un uzdot jautājumus, ja kādi radās. Viņi pat papildus fotogrāfijas ir man sūtījuši.
Ievēroju, ka reizes 5 ( bērnu apģērbu tirgotāji) kopā ar sūtījumu ir atsūtījuši vēstules ar saturu :" .... ja kas neapmierina kvalitātē, nelieciet mums sliktu vērtējumu, bet rakstiet mums, mēs pacentīsimies problēmu atrisināt."
Tā ka nevajag baidīties.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vienu brīdi nodarbojos ar tādu lietu kā pirku Aliekspress un pārdevu Latvijā , lieta tāda , bildēs redzamie produkti izskatās daudz labāk nekā dzīvē , sūtīju 8 pūlksteņus , atnāca 6 labi , divi vairāk nestrādāja , daudzām dārgām lietām īsti nebija kvalitātes , spūldzītes ātri dega ārā , pūlksteņi iet un darbojās ,pats lietoju un pircēji nesūdzas , pa lielam tur viss ir labs , bet tā kvalitāte trūkst tomēr , nav tāda kā mūsu precēm .

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Datuve.LV

+1000

 
Tas ir atkarīgs no pārdevēja: noteikti skaties atsauksmes (jeb feedback) par konkrēto pārdevēju, kā arī to, cik ilgi jau viņš tirgojas.

Piegādes laiks arī ir atkarīgs no pārdevēja - prece var atnākt gan nedēļas laikā, gan arī pēc mēneša. Ja prece netiek saņemta, tad var sūdzēties un saņemsi naudas atmaksu vai arī tiks izsūtīta vēlreiz tāda pati prece (princips visai līdzīgs eBay).

pirms 8 gadiem  

JanKa, pirms 8 gadiem :

No pārdevēja atkarīgs tik tas cik ātri viņš sagatavo sūtījumu un nodod piegādei.
Piegādes ātrums ir atkarīgs no piegādes veida, kā arī citiem ar pārdevēju nekādi nesaistītiem faktoriem.

Radions Maļinovskis, pirms 8 gadiem :

Dažas preces nāk apmēr līdz kādiem 3 mēnešiem , bet atnāk viss .

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.