Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • -2 balsis
  • 760 skatījumi

Un ver kas par Yuotupī un vienu puiku

Datori un internets » Cits

Sveiki viens cilvēks atkal žog †Edgars† †Rudzītis† (15) es gribu pelnīt naudu yuotubē un viņš zin es prasu viņam a tas maita sacīja lai es šūtu naudu priekš avatarijas par goldiem un tad viņš man palīcis es protams samaksāku cik tur reizes viņš man palīdzēja ielika tikai 1 video un uzlika lai es peļņu a es gribu daudz vairākus video a viņš ir palicis riebīgs un prasa par to naudu atkal man es nedotu vairs Un ver kas viņš man brasa bankas kodu kondu lai tur viņš ieskaitītu 10.000 bet es nedotu ko man darīt es sito visu vakar naktī uzrakstīju draugiem.lv un viņi tikos pirms 5 min nobruģēja viņu vai izdzēsa bet tā nebūs visu laiku viņš bēc laika tiks atpakaļ draugos.lv vai uztaisīs jaunu profilu ko darīt lai viņš netiek vispār

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Izdari sekojoši:
Norubī mazu jūtubu uz honta ir saki 5000 zeķes jāšana taf gitjl ņem uzrakstīt un 300 jade. Vislapāk eiro dar jgoklis un sivv. Broplēma artisināts.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ej lasīt grāmatas, tev šajā portālā nav vietas!!!

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ģintermuižā izlaidums vai spaisiks?

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.