Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 926 skatījumi

Wordpress

Datori un internets » Cits

Labdien, tautieši! Lūdzu palīdziet. Es nesaprotu, kā var veidot ''Wordpress'' blogu. Problēma šāda: kā var editot savu mājas lapu un pēc tam saglabāt to nepublicējot. Tur ir tikai poga ''Saglabāt un publicēt'', bet ja es gribu tikai saglabāt un publicēt visu interneta vietni vēlāk? Pilnīgi jāsāk domāt, ka šī platoforma domāta tiem, kas savu mājas lapu var uztaisīt vienas dienas laikā. Piedodiet, bet ne visi to diemžēl var. Ja, kāds zina dot padomu, lūdzu palīdziet! Šis tiešām ir svarīgi.

Pirms 7 gadiem

Sveiki! Jauni jautājumi. Kā uztaisīt tagus un kategorijas tā, lai tie parādās pie attiecīgajiem postiem? Es mēģināju visādi, bet pie pašiem postiem tie neparādās. (Tikai tajā vietā, kur tu tos izveido - Iestatījumi -> Rakstīšana.) ... Varbūt tas jādara caur Ziņām? Varbūt visi raksti jāveido Ziņās un tad arī varēs pievienot gan tagus, gan kategorijas? :/ Paldies.

Emīlija Anna Lagzdiņa, pirms 6 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis

+5369

 
Tādiem nolūkiem ir domāti virtuālie web serveri , kurus uzstāda sev datorā, daudzi web dizaineri viņus izmanto lai testētu dizainu pirms pārdot ! Ir diezgan vienkārši uzstādāmais portatīvais serveris "OpenServer" https://ospanel.io/download/ no of.mājas lapas ilgi lejuplādējas ,tāpēc var lejuplādēt ar torrentu https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5355284
Video kā uzstādīt serveri https://www.youtube.com/watch?v=lRg1gk73L9A
Video kā uz serveri uzstādīt wordpress https://www.youtube.com/watch?v=xmJkgbiBBUQ

pirms 7 gadiem  

JanKa, pirms 7 gadiem :

Eksperimentiem lokāls serveris, protams, ļoti labi, taču šajā gadījumā cik saprotu vēlas vienkārši uztaisīt bezmaksas blogu un viss.

Emīlija Anna Lagzdiņa, pirms 7 gadiem :

Tieši tā. Uztaisīt bezmaksas blogu un tad, protams, rakstīt ik pa laikam iekšā. :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Saglabāt kā melnrakstu, (Save draft) nav? https://i.imgur.com/fkzfsEw.png
Vari uzinstalēt pluginu, https://wordpress.org/plugins/under-construction-page/, varēsi lapu "izslēgt" lapu uz izstrādes brīdi.

pirms 7 gadiem  

Emīlija Anna Lagzdiņa, pirms 7 gadiem :

Es domāju šādi: profils -> Nākamie soļi -> Pielāgot vietnes izskatu. Tad tu spied uz attiecīgo vietu, kuru gribi labot, piemēram, lapas virsrakstu. Tu nomaini, pēc tam gribi saglabāt, bet ne publicēt. Es augšā redzu tikai ''Saglabāt un publicēt''. Un nekādus melnrakstus neredzu. Vai es kaut ko nepareizi daru/saprotu?

JanKa, pirms 7 gadiem :

Tajā vietā nevar saglabāt nepublicējot.
Ja nevienam nav iedota bloga adrese, tad maz ticams, ka kāds tur iemaldīsies, vari diezgan droši eksperimentēt arī strādājošā lapā.
Vai arī uzinstalē iepriekš minēto plugin (spraudni).

Emīlija Anna Lagzdiņa, pirms 7 gadiem :

Bet ja tā ir wordpress.com bezmaksas versija, tad arī to spraudni var nolādēt?

JanKa, pirms 7 gadiem :

Paskatījos, ja blogs atrodas wordpress.com, tad, lai lietotu spraudņus, diemžēl vajag maksas un pat buisness versiju.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.