Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sanita

+76

 
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1016 skatījumi

Aliexpress,paypal!

Datori un internets » Cits

sveikiņi.Gribēju jautāt tiem,kas iepērkas aliexpress.Lieta tāda,ka pasūtīju preci,bet tā nav atnākusi,atvēru strīdu,bet pārdevējs lūdza,lai aizveru,jo prece ir aizkavejusies un būs.Nu padomāju,ka tā varētu būt,jo bija svētki.Bet nu ir pagājis vēl viens mēnesis,bet preces nav.Strīdu vairs atvērt nevar.Pārdevējs prasa paypal kontu,lai atgrieztu naudu.
Kas tas ir?Vai tas vispār ir droši?

Pirms 6 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ingus Zīverts

+1369

 
Nezinu kā tagad,iespējams ka vairs neko,nauda zaudēta...vai arī prece atnāks vēlāk.
Turpmākajiem negadījumiem-strīdu nevajag aizvērt,uz to veikali cer ka aizvērs,tā viņi nezaudē reitingu,naudu. Neaizverot strīdu,strīdoties ilgi,pēc 2 nedēļām strīdu(ja nav atrisinājies vēl) pārņem kontrolē pats Aliexpress,un tad viņu lēmums ir gala lēmums,kā viņi spriedīs,tā būs.
Un tā ir kā raksta "anonims...." ,naudu atgriež tajā pat kontā no kura veikts maksājums.
Un vēl...gandrīz visām precēm neatkarīgi ko raksta atsevišķie veikali par piegādi,ir paša aliexpress piegādes garantija 60 dienās,tā ka veikalā rakstītais ir tikai informatīvs.
Viena prece man pienāca 62. dienā,preci paturēju un pēc strīda dabūju atpakaļ visu samaksāto naudu,vadoties tieši pēc šā 60 piegādes dienu punkta.

pirms 6 gadiem  

Sanita , pirms 6 gadiem :

Paldies par atbildi. 4 eiro ar kapeikām būšu zaudējusi.Turpmāk būšu gudrāka.Tas,ko pārdevejs raksta...
Dear friend ,
i am so sorry for that ,we can not use other ways to refund you ,and only by this way here can we refund u successfully ,i do not want to bring you more inconvenience ,and hope u can receive your money in time ,pls tell us your paypal account ,If you haven't paypal account,just hope you could help us to register a new paypal account on the Internetthx ,have a good day
best wishes

Ingus Zīverts, pirms 6 gadiem :

Tur vienkārši dikti cītīgi jāpēta,lai nebūtu pats zaudētājos.Daudzi padomi ir atrodami arī youtubē(krievu valodā).
Papētot citu cilvēku komentārus(pie precēm) ir redzams,ka bieži tieši neuzmanības dēļ rodas zaudējumi pašam pircējam(jo šo to nav izlasījis preces aprakstā).

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aicis

+1054

 
Pārdevējs, ja vien viņš vēlās, var izsūtīt preci vēlreiz un pavisam noteikti var atgriezt naudu atpakaļ tieši uz tavu kontu (vis maz man tā ir bijis katru reizi, kad prece aizkavējas, pazūd vai pārdevējs aizmirsa izsūtīt)
PayPal konts ir drošs. Var droši to dot kam vien vēlies. Cik atceros, PayPal konts ir piesaistīts e-pastam un tev pārdevējam jānosūta tikai savs e-pasts.

pirms 6 gadiem  

Aicis, pirms 6 gadiem :

Bet ja pārdevējs ir negodīgs, tad pasūti vēlreiz to pašu preci, pie tā paša pārdevēja. Šoreiz nesteidzies. Pēc 60 dienām pieprasi naudas atmaksu, pat ja preci būsi saņēmusi. Bet ja tu izvēlēsies piegādes metodi, kas atbalsta sūtījuma izsekošanu, tad šis triks var nenostrādāt, jo pārdevējam būs zināms, kur atrodas sūtījums un vai tas tika piegādāts. (Ja tam kodam ir mazāk kā 13 simboli, tad par izsekojamību vari neuztraukties-tas darbosies tikai pārdevēja reģionā)

Sanita , pirms 6 gadiem :

Kas vispār ir paypal konts?Kā var zināt vai man tāds ir?Piedod,bet man tā ir tumša bilde?

Aicis, pirms 6 gadiem :

Ja nezini kas ir PayPal, tad ir skaidrs, ka tev tāda nav, jo Tur ir jāreģistrējas ar e-pastu un vēl obligāti jābūt piereģistrētai bankas kartei. Tas vis ir diezgan sarežģīts proces lietotājam, kas ir uz ''Jūs'' ar IT tehnoloģijām.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

anonims....

+821

 
parasti viņi atgriež naudu uz to pašu kontu bez paypal.

pirms 6 gadiem  

Sanita , pirms 6 gadiem :

Njā,atgriež,ja atver strīdu,bet strīdu vairs atvērt nevar

Aicis, pirms 6 gadiem :

Vēl tu vari mēģināt sazināties ar AliExpress (lapas pašā apakšā - Klientu atbalsts, Strīdi un sūdzības)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agris Akulovs

+10809

 
Man bija līdzīgi, bet es beigās piekritu pārdēvēja priekslikuman preci sutit vēlreiz. Tad atnaca 2 Nedēļās

pirms 6 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.