Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Dagnija Bramane

+8277

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2343 skatījumi

Ieteikumi, atsauksmes par printeri-skeneri-kopētāju canonPIXMA MP 190.

Datori un internets » Cits

vai var uzpildīt krāsu, cik tas maksā? vai printerim nav kaadi niķi? vai ir izdevīgi pirkt?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Līva Livucis

+2335

 
Nu man pašai ir Canon PIXMA MP 150 , kas arī ir viss vienā... tajā laikā gan pirku laikam par kādiem 50 Ls, ja nemaldos, bet varbūt arī kļūdos... nu es esmu ļoti apmierināta priekš mājas vajdzībām - pareizāk sakot - lai izdarīti nepieciešamās darbības, ko no manis pieprasa augstskola. Es nepieciešamības gadījumā var noskenēt pierakstus, ja vēlos tos saglabāt elektroniski un nav sanācis būt lekcijās, es varu tās arī nokopēt un ielikt fiziski mapītē, es varu izprintēt... darbu uz 60 lpp. izprintējas dažās minūtēs un kvalitāte ir pat ļoti laba. Krāsas ļoti spilgtas (ja ir attēli, diagrammas) un tekts kvalitatīvs. Mans aparāts jau kalpo 5 gadus un nevienas sūdzības. It kā ir funkcija arī foto printēt, bet to gan neesmu mēģinājusi. Oriģinālie kārtridži ir padārgi, bet ļoti veiksmīgi var uzpildīt. Pirms trim nedēļām uzpildīju krāsaino un melno toneri un samaksāju 8 Ls. To izdarīju www.uzpilde.lv Gogoļa ielā. Bija jāuzgaida 10 minūtes.

pirms 14 gadiem  

Līva Livucis, pirms 14 gadiem :

Tātad es teiktu tā - atkarībā, kam Tu viņu gribi lietot. Ja darbam un daudz un ātri jākopē, jāprintē, tad nederēs, bet ja mājām - tipa studiju vajadzībām, vai personīgām, tad lielisks. Neviena slikta vārda.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
Vai izdevīgi pirkt atkarīgs no izmantošanas veida un biežuma. Par 34 latiem neko daudz vairāk saņemt īpaši cerēt nevar. Man gan nekad nav īpaši patikušas all-in-one iekārtas.

Ko raksta pircēji vari apskatīt
http://reviews.usa.canon.com/3798/16981/reviews.htm
http://www.amazon.co.uk/product-reviews/B001EO6Z78/ref=dp_db_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1
...

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.