Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1159 skatījumi

Cik tuvu var pieiet mezha cūkai, ja vinja ir viena un apkaart nav mazo cuucinju?

Dzīvnieki » Cits

Gribeetu zinaat kas jaaieveero, jo te ir biezhi piemezhaa redzamas mezha cuukas un man kaadreiz gribaas ar kameru pieiet tuvaak un pafocheet to dzivnieku. Varbuut ir kaut kas, kas buutu jaanjem veeraa vai kaut kaadas paziimes ka ruksim vairs tuvaak iet nav ieteicams?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Unknown Man

+2218

 
Ar bisi varbūt var pielavīties 20 metrus tuvu ar lielām problēmām, mežacūkas parasti bēg. Izņēmums ir sivēnmātes, kuras var aizsargāt mazos un uzbrukt cilvēkam. Ja tuvumā nav koka kurā iebēgt, tad neiesaku iet tuvu, ja redzi mazos sivēnus.

pirms 12 gadiem  

Māris Rudzītis, pirms 12 gadiem :

un tieši tāpēc tādas fotogrāfijas ir retas

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

+80

 
Tas ir mezha zveers, kursh var cilveeku mieriigi sakropljot. Labaak ir nopirkt labu abjektiivu ar taalummainju :)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja gribi ideālas meža zvēru foto iekārto kautkur barotavu pie meža vai mežā kur apgrozās zvēri, ( bet jārēķinās ar laiku kamēr viņi pierod ka tur ir ēdiens) nopēr mednieka kameru var nopirkt 100 ls kura reaģē uz kustību un nofilmē vai nofočē dienā vai naktī zvērus kas apmeklē šo vietu, un būs ideālas foto, bet jārēķinās arī ar laiku un pacietību, ja dzīvo laukos nav problēmu, un pietam palīdzēsi zvēriem, vēlāk var tuvumā pie barotavas uztaisīt skatu tornīti kādā kokā un mēģināt pats fotogrāfēt, bet runājot pa cūkām, viņām ir ideāla oža tāpēc nedrīks atrasties pa vējam ja cūka saodīs cilvēku viņa norūksies un prom būs ja neuzbruks, šitā vēja padarīšana ir galvenais ko ievēro mednieks veiksmīgām medībām.

pirms 12 gadiem  

Salvis ★ Dāvids, pirms 12 gadiem :

laba atbile, tikai viena probleema-ja pats dziivoniekus nefocheeshu-nebuus vairs kaifinja...:) bet nu jaa-torniitii esmu seedeejis, bet wot negadaas... seedeeju ar skatu uz to pusi, kur sejaa puuta veejsh, lai neozh mani dziivnieki.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es domāju ja tev dzīvība ir apdrošināta, lai pēc tam tava gimene dzīvotu cepuri kuldama, tad variet cik tuvu vēlies, ar stipru gribu vari arī pajādelēt :)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Labā vispār, turies no meža cūkām pa gabalu!

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.