Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

vībotnis

+1128

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2164 skatījumi

cik daudz zūd vitamīni ogas tvaicējot sulai?

Ēdieni un dzērieni » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ja temperatūra virs 90 grādiem, vari rēķināties, ka lielākais vairums vitamīnu ir DOA, KIA, tātad R.I.P. Tiem TVShopu reklāmu produktiem gan es neticu, nevienam pašam, cik bijusi saskarsme, tad tikai negatīva pieredze bijusi. Vislabāk spiest presējot. Ja daudz ko spiest, esmu lietojis ļoti veiksmīgi uzkonsturētu preses tipa spiedi, kur pamatā dankrats, hidrauliskais. Pārpalikumi pēc vairāku tonnu spiediena paliek grūti salaužami un sausi, no jebkādām ogām, augļiem.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tvaicējot galvenais zudumā aizies pati sula,jo viss tik un tā neiztvaicēsies.Vairāk sulas iegūsi ja spiedīsi ar rokām.Un stipri ātrāk.Vēl labāks variants jau ir Džeka Laleina tipa sulu spiedes.

pirms 14 gadiem  

Pāvels, pirms 14 gadiem :

šī tipa sulasspiedes parasti paredzētas ~ pus litra sulas izspiezšanai. Ilgāku slodzi neiztur tās motors. Zinu cilvēkus, kas iegādājas lētās sulas spiedes un cer, ka spēs 3 stundas spiest ābolu sulu, kā ar veco "Žuravinku". Jau pēc nepilnas pusstundas pasākums beidzas deguma smakas pavadībā..

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 14 gadiem :

Tas nu taisnība,ar kādu lēto spiedi ziemai krājumus nesataisīs.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.