Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Toms Miks

+890

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1774 skatījumi

diēta

Ēdieni un dzērieni » Cits

visur raksta tikai, kā notievet, ka samazinat svaru! man vajag otradi! ka palielinat svaru? visefektīvak!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Renārs Millers

+1799

 
Ej uz trenažieru zāli un cilā svarus (jo tas vairāk audzē tās muskuļu šķiedras kas atbild par spēku nevis izturību). Kad sāksi regulāru apmeklāt trenažieru zāli (2-3 reizas nedēļā) jutīsi, ka sāk vairāk gribēties ēst. Ēd daudz olbaltumvielas (gaļu, zivis, piena produktus), daudz ogļhidrātus(rupjmaizi, rīsus, makaronus) un vitamīnus(augļus un dārzeņus). Centies pārtiku pārāk nesasālīt un nesapiparot. Ļoti svarīgi ir lai ēstu daudzveidīgu pārtiku ,piemēram, ja ēdīsi daudz olbaltumvielas, bet ķermenim trūks vitamīni tad arī svars neaugs.
Ja smēķē tad atmet vai vismaz centies to darīt mazāk. Centies alkoholu lietot retāk un tad kad lieto tad nepiedzeries. Centies gulēt vismaz 8-9 stundas dienā (arī tas ir svarīgi).

Šito es saku no pieredzes jo man arī ir tāda pati problēma, bet tad sāku to visu puslīdz darīt nu vismaz centos cik bija iespējams un 3 mēnešu laikā pieņēmos par 8kg.

pirms 13 gadiem  

Toms Miks, pirms 13 gadiem :

2 reiz nedēļā spēlēju basketbolu pa 1,5 stundai un 1 reiz nedēļā trenazieri! nedzeru nemaz un nepīpēju.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tas ir baigi grūti vispār. Man pašam vielmaiņa tāda, ka es varu ēst jebko un jebkādos daudzumos, bet nekas nemainās. Man šķiet, ka es varētu visu dienu ēst hamburgerus un uzdzert eļļu pa virsu, bet vienīgais, kas notiktu — augtu vēders.

Nez, es arī kādreiz par šito visu biju domājis, bet beigu beigās es uzmetu mīksto un mani tas sen jau vairs neuztrauc. Fiziski slikti es nejūtos, tā kā man lielā mērā vienalga.

Ar to visu gribēju teikt, ka, ja tev tā vielmaiņa tāda ir, tad es nez, vai tur reāli var kaut ko darīt, lai iegūtu radikālas izmaiņas svarā.

pirms 13 gadiem  

Toms Miks, pirms 13 gadiem :

MAN PAT VēDERS NEAUG! :) STRāDāJU PAR PAVARU, UN ēDU DAUDZ UN VISU PēC KāRTAS - UZ 180 CM MAN IR 68 KG

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Lieto mazak sals sava uztura.Ed granatabolus jo,tur ir seklas kas palidz notievet.Ed burkanus,tur ir tada sula kas palidz notievet kaut kur pa 1,5 sporto.labaka ideja-skrejcelins.Vari vienkarsi skriet ari lieki kg pazudis.Ed viena laika.Need pie TV vai datora jo,tev uzkrajas par 250 kilokolorijam vairak neka vajag. Es sportoju (man bija 8 gadi) taisiju presites(5 min),uz vietas skreju(5 min),lecu ar lecamauklu(10min) veselu nedelu. Baigi labi rezultati! Biju 52 kg paliku 45 kg! Fantastiski!(bet tas tikai par sportu)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Ēd veselīgu un sabalansētu pārtiku un seko grūtākais - audzē muskuļus, tātad sports, treniņi utt., bet taukus audzēt ēdot neveselīgas draņķības noteikti nevajag.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Zigurds

-40

 
Eed saldumus un čipšus daudz!!! Un

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.