Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edgars Kokins

+113

 
  • 9

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 3161 skatījumi

Kas ir ISTS Virietis ???

Ģimene un attiecības » Cits

Vairak gan ceru ka sievietes atbildes!!!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Skatoties no dabas: tas, kurš ir pilnīgi neatkarīgs no sievietes, kuram ir sava vieta dzīvē, kurš spēj mobilizēties kritiskās situācijās, bet būt spējīgs uz cilvēcīgumu, jūtām un inteleģenci, kad tas ir vajadzīgs. īstu vīrieti raksturo saprātīga drosme, neatkarīgs viedoklis, disciplīna, stāja, garīga stabilitāte, fizisks un garīgs briedums, veselīga seksualitāte, nepārspīlēts pašnovērtējums un pašapziņa.

pirms 14 gadiem  

Sandra Ščerbinska- Plēsuma, pirms 14 gadiem :

Vai tādi vēl ir sastopami?

Jānis Grīnvalds, pirms 14 gadiem :

Domāju, ka ir. Bet pastāv vēl viens būtisks jautājums: Kāda ir īsta sieviete? Un vai tādu ir daudz, kas būtu īsta vīrieša cienīgas? Nonākam pie relativitātes. Izskatās, ka vīriešu dabu masveidā ietekmē lokālā kultūra, parašas, likumi, tiesības. Mūsu kultūrā vīriešu un sieviešu tiesības, pienākumi un lomas ir kļuvušas vienlīdzīgas, ir tikai neliela fiziska atšķirība. Pakst uz rietumeiropu, tur brīziem grūti atšķirt kurš ir kurš.

Lilija Lilia, pirms 12 gadiem :

Tādu ir daudz, un tos pamana īstās sievietes ;).

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

protams domas par īstu vīrieti var dalīties, jo nekad vienādas domas nebūs, kas citai patiks,citai būs slikts.Katra sieviete kas mīl savu otro pusīti uzskatīs viņu par īstu, kaut citi tā nedomās.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tāds, kas ir drusciņ glītaks par pērtiķi:))

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ingūna Ogriņa

+1544

 
...gudrs, līdzsvarots, tāds uz kuru vienmēr var paļauties, ar kuru ir interesanti parunāt, spēcīgs un reizē arī maigs, kurš spēj saskatīt skaisto un labo, tāds kurš nenolaiž rokas pie katras problēmas, bet meklē risinājumu, kurš spēj parūpēties par sevi un saviem tuvajiem gan emocionālā, gan visās pārējās lietās...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
tas kurš atbalstīs mani,rūpēsies par mani un mīlēs mani..un cienīs mani !!!;)

pirms 14 gadiem  

Jānis Grīnvalds, pirms 14 gadiem :

Te jau tu runā par vīru, nevis vīrieti :) Bet, pilnīgi godīgi, ja tu spēsi līdzvērtīgi sagādāt savus sievišķos labumus viņam: Būsi vienmēr forša gultā, vienmēr labi izskatīsies, garšīgi gatavosi ēst, dzemdēsi veselīgus un skaistus bērnus, audzināsi tos, daloties mīlestībā gan pret vīru, gan pret bērniem....un joprojām labi izskatīsies, būsi laimīga un cienīta. Skaisti! Kāpēc nē? Kāpēc visbiežāk, tas izklausās pēc skaistas pasakas-utopijas?

Miss Lita.., pirms 14 gadiem :

es gan neuzskatu ka ta ir pasaka...ja ļoti grib tad visu var ,un es uzskatu ka ja sieviete gribes tad visu ko minēji izpildis,un arī vīrietis pildīs visu ko sieviete vēlas,un tā nav pasaka,vienkārši ir jāgrib ,,,un jācīnās..tad ar vis būs tā..var jau būt ka naivi tā domāt ,bet man vismaz pagaidām tā vis ir un ari bus kamēr vien abi to vēlas...

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

verners osis

+16083

 
Sievietes grib vīrieti kas atbilstu viņu sapņiem,jo citādi kāds īsts vīrietis ,ja neatbilst idejai.Tātad vērtējums atkarīgs no atskaites sistēmas,tapēc ari ir ka stiprai sievietei vajag vāju vīrieti,bet stiprs vīrietis grib vāju sievieti(nedomāju par svaru).Var ari otrādi-vājš vīrietis meklē stipru sievieti,jo tā viņam ir nepieciešama,lai ziedojot kaut ko-tas ir radītu iespaidu par īstu vīrieti,pēc tam varētu labi dzīvot-pēc savas atskaites sistēmas.Domāju ka reāli nevar būt īsti vai neīsti,viss atkarīgs no pašiem cilvēkiem,abiem,kā viņi viens otru saprot.

pirms 14 gadiem  

Sandra Ščerbinska- Plēsuma, pirms 14 gadiem :

Kur palikuši stiprie? Varbūt man neveicas, bet es kaut arī neesmu pārāk stipra, bet par visu jādomā , viss jārisina... . Man patīk kā skan krievu valodā - būt aiz vīra, bet dzīvē sanāk, ka stiprs vīrietis ir tikai vārdos, darbi jāgaida ļoti ilgi.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

kurkulitis

+824

 
no sievietes viedokla? tads, kurs zinas, ko sieviete grib un to izdaris. ja sievietei patik but trauslai un vina grib sev virieti, kas virina durvis, piebida kreslu utt, tad tas bus vinai ists virities. ir tadas, kuram tas nepatik un vinas dusmosies uz tadu virieti. citai svarigaka ir nauda un tikai labi finansiali nodrosinats bus iists virietis. universalas formulas nav!
p.s. piekritu abiem ieprieksejiem komentariem <+>

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Gudrs (dzīves jomā), solīds, izglītots, māk lauku darbus, nebaidās sasmērēties, patīk eksperimentēt, nepaceļ roku pret sievieti, vienkārši cilvēks, kurš spēj pieņemt otru tādu, kāds viņš ir. īsts vīrietis, sakot īsāk, ir tāds vīrietis, kurš pieņem sievieti ar visām viņas sliktajām īpašībām un necenšas viņu mainīt pa savam. Tā es to saprotu. Šausmīgi nepatīk tie, kuri cenšas otru pakļaut sev, mainīt viņa ieradumus (neskar smēķēšanas, dzeršanas tēmu un tml.), ceļ tračus un gaudo par katru sīkumu. Tāpat man nepatīk, ja man dāvina dāvanas bez iemesla (ziedi ir cita lieta), kontrolē katru soli un burtiski vajā ar jautājumiem - kur biji, ko darīji.... baigi smalki sanāca aprakstīt, bet tomēr tādu vīriešu mums , lai gan ir ļoti maz, netrūkst.

pirms 14 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Katram savs skaidrojums un tas ir arī atkarīgs no tā, kāda ir sieviete, jo katram savs īstais ir tāds, kurš ir līdzīgs viņam pašam.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

grūti pat tā atbildēt...
laikam īsts vīrietis ir tas kuru Tu mīli...:)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.