Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis

+12

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3489 skatījumi

Priekšlaicīga spermas noplūde

Ģimene un attiecības » Cits

Sveiki!
Gribēju uzzināt vai tas ir normāli, ka pirms orgasma izdalās vēl caurspīdīgās gļotas kurās, laikam, arī ir sperma, bet, protams tas ir minimāli. Dzimumakta ilgumu jau var kontrolēt cik grib, vienīgais vai tas nozīmē, ka nevarēšu nekad pārtraukto seksu darīt, jo tad uzreiz bēbis?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Varēsi, varēsi, tur kustīgo nav. Parasti. Bet es atbildību tavā vietā neuzņemšos. Tas ir dabīgais lubrikants, citam vairāk, citam mazāk.

pirms 13 gadiem  

Antons, pirms 13 gadiem :

Tieši tā - tas, kas izdalās akta laikā nav sperma, taču nelietojot prezervatīvus vienmēr pastāv risks padarīt partneri grūtu, kā arī saķert kādu "feinu" zarazu.

Jānis, pirms 13 gadiem :

To man arī gribējās dzirdēt, ka nav tur kustīgo, parasti, bet kautkur lasiju, ka tomēr ir. Un gribās zināt vai es tāds vienīgais kuram dzīvais lubrikants nāk ārā?

Pāvels, pirms 13 gadiem :

Tajā šķidrumā var būt neliels daudzums spermatozoīdu. Teorijā jau pietiek ar vienu. Praksē - kā (ne)paveicas.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Parasti nav, gadīties jau var, it sevišķi, ja nesen jau bijis lielais O. Kā jau teicu, citam vairāk, citam mazāk - neesi vienīgais. Mēģināt iesaku tikai tad, ja vari droši teikt - "Tas nekas, ka paliki stāvoklī!"

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Juris

+2566

 
Un par pārtraukto.Ja spēj sevi 100% kontrolēt,tad viss normāli.Nezinu,kā ar to impotenci,bet ir sievietes,kuras tevi tā piebeidz,ka vienmēr gribās vilkt ārā.Un impotences reklamētājiem,pat nav jausmas cik tas ir labāk,nekā zem segas,tumsā!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Juris

+2566

 
Varu piekrist Krokodilam.Ja sieviete grib(pa īstam uzvilkusies,nevis tāpat,lai izpatiktu),var vīrieti ilgi darbināt.Sieviete tēlo un domā,ka es starā!es zinu,ka viņa tēlo,bet tēloju,ka starā!Kurš te beigās naivs?

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nekā pārsteidzoša vai patoloģiska Jums nav, viss ir tā kā tam ir jābūt! Attiecībā uz otro jautājuma daļu gan varu piebilst tikai to, ka vienīgais veids kā izvairīties no grūtniecības un pasargāt sevi no STS ir izmantot prezervatīvu. Lai, cik liels Jūs akrobāts nebūtu, šādi izsargāties nav iespējams, pie tam dzimumakta pārtraukšana pašā atbildīgākajā brīdī nav veselīga vīrietim un tādējādi jūs tikai sabojājat patīkamus brīžus.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Nu jau kā no padomju medicīnas grāmatas :) Neviens jau nesaka, ka vīrietim O-seja nedrīkst būt pēc izvilkšanas. Izsargāties no slimībām nav iespējams, tas tiesa, bet no bērna ieņemšanas gan tīri labi var, ja ir iepraktizējies. Ja partneris ir pietiekoši tuvs, tad arī par STS nav ko satraukties.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Ir jau arī citi izsargāšanās veidi no grūtniecības, ja runa iet par vienu partneri, taču katru reizi pirms kulminācijas raujot ārā un uztraucoties, ka tik nenokavētu, jūs ne tikai nodarāt pāri savai partnerei, kura jūsu dēļ neizjutīs orgasmu un tas ir ļoti egoistiski, un otrkārt, ar laiku radīsiet sev erekcijas problēmas, kas var novest pie impotences. Dzīvojot dzimumdzīvi ar vienu partneri, ja tik ļoti nepatīk un traucē prezervatīvi, ir iespējams izvēlēties arī citus kontracepcijas veidus.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Kāpēc lai neizjustu? Viņa jau var izjust gan pirms tevis, gan citos veidos. Par erekcijas problēmām gan nesaprotu, kāds tam būtu iemesls?

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Erekcijas problēmām bieži vien ir psiholoģisks raksturs, to ietekmē stress, saspringts darba grafiks, nogurums, pārmērīgs alkohola daudzums, utt. Katru reizi domājot un baidoties no tā, ka tik paspētu savlaicīgi izraut laukā un nedabūt bērnu, vīrietis sev sagādā pilnīgi lieku stresu, kas gadu laikā var pāraugt par erekcijas problēmām un novest pie impotences, nerunājot nemaz par to, ka tas ir egoistiski pret savu partneri, kas arī vēlas izbaudīt seksu.

500

Labākā atbilde
  • -5

    balsis

krokijs

+18181

 
vecīt, ko tur turēt- es vismaz laižu bez apstajas, kā beidzu vienreiz, tā nekadas pīppauzes , lieku iekšā un maucu tālāk, un tā līdz reizēm četrām, citreiz trijām !!

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Krokodil, beidz lielīties! Tas jau sāk izklausīties pēc meitenēm, kas apgalvo, ka katru reizi izjūt orgasmu un sajūsmā kliedz un elso! :-D

Antons, pirms 13 gadiem :

Krokodil.. nevienu te neinteresē, ko Tu dari ar saviem spilveniem :p

krokijs, pirms 13 gadiem :

meitenes var par savu orgasmu apmanīt tikai zaļu gurķīti !! kas attiecas uz manis rakstīto, tad kas tevi izbrīna ? tu domā visi ir mazspējīgi ? ja sieviete/sieva māk savam vīrietim uzturēt erekciju ļoti ilgi, tad viņa ir tik ilgi , cik vajag !!

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Krokodil, tu vispār kailu sievieti esi redzējis? Runā kā tāds divpadsmitgadīgs balamute. Meitenes varbūt arī nevar apmānīt kārtīgu dzeltenu gurķi, bet sievietes var tā, ka tu ne mazāko aizdomu nemanīsi.

krokijs, pirms 13 gadiem :

tad jau jums gali ir no plastmasas, ja nejūtat kad vecene beidz !!

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Sievietes tiešām māk apmānīt :) Tas tiesa, vīrieši ir ļoti naivi savā būtībā seksā.

krokijs, pirms 13 gadiem :

esmu izpircis vienmēr !!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.