Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Liene

+40

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1146 skatījumi

Puisis sevi sit?!

Ģimene un attiecības » Cits

Ar puisi esam kopā 4 mēnešus, pirms tam pazīstami nebijām. Netiekamies ļoti bieži, parasti nedēļas nogalēs un atsevišķās reizēs - arī kādā darba dienā.
Pēdējā laikā mums bija nelieli strīdi, kuru beigās kāds no mums izmeta jautājumu par to, vai vērts turpināt attiecības. Taču beigās nolēmām tomēr tās turpināt.
Tā kā nedzīvojam vienā pilsētā, sazināšanās notiek ar interneta vai mob. telefona palīdzību.
Samērā bieži ir tā, ka sarunas ir bezjēdzīgas, vārdsakot, nav īsti par ko runāt, lai gan, esot kopā dzīvē, tā nemaz nav.
Puisis, atšķirībā no manis, dzīvo pie vecākiem, ar kuriem nav pārāk labas attiecības (tēvs dzer, bet māte mēģina no sava dēla "izsūkt" naudu - paša puiša vārdi). Nedēļu atpakaļ zaudēja darbu un iestājās bezdarbniekos, tā kā pašlaik dzīvo savās mājās.
Lieta tāda, ka pēdējā laikā ievēroju, ka palicis nedaudz dīvains - cenšas izvest no pacietības katru no saviem paziņām un arī mani, runājot dažādas muļķības un darot bļēņas ... kā tāds mazs bērns.

Pirms 12 gadiem

Bet tas nav tas, kas mani satrauc ... Vakar vakarā, runājot pa telefonu, sarunas laikā viņš nopietnos jautājumus pārvērta par jokiem, kas mani sadusmoja, jo vēlējos saņemt padomu svarīgā jautājumā. Neteiksim, ka mūsu saruna aizgāja strīdā ... bet pēkšņi dzirdēju, ka viņš kaut ko šausmīgi dauza tā, ka man vajadzēja klausuli turēt attālumā no auss. Atbildot uz manu jautājumu, ko viņš dara - neko! viss kārtībā! Vairākas reizes pārtrūka saruna.

Liene, pirms 12 gadiem

Beigās gan viņš pateica, ka dauzījis sev galvu ar mobīlo telefonu, kas mani nobiedēja Sarunu centos nobeigt kaut cik pozitīvi - lai nomierinās, viss būs kārtībā utt. Lai gan īsti neredzu jēgu saviem vārdiem. Esmu dzirdējusi, ka šādi rīkojas mazs bērns, bet vīrietim jau 24 gadi Es vienkārši nezinu, ko domāt ... Katram no mums ir savas dīvainības, bet šī situācija ... nezinu.

Liene, pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Zini, ja jau rodas visādi «vai ir vērts turpināt attiecības», tad jau točna ir jādomā, vai ir vērts... Kas tad tās par attiecībām, kur katra strīda laikā jādomā, vai tās attiecības vēl turpināsies? Nu nahuj, Liene?

Un, ja strīdi jau pašā sākumā, tad iedomājies, kas ar jums notiks pēc 2, 5, 10 gadiem kopdzīves? Nu vot, es tieši to pašu saku.

«Ты, ты, ты, ты сказала что уходишь опять
А мне плевать, уходи, у меня есть 0,5»
%]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Psihiski nelīdzsvarots tipiņš ar izteiktu uzmanības trūkumu un kaudzi kompleksiem. Bēdz no tāda, dzirdi? BĒDZ no tāda cik ātri vari.
"...kāds no mums izmeta jautājumu par to, vai vērts turpināt attiecības. Taču beigās nolēmām tomēr tās turpināt." - pilnīgi garām. Tā jau nav filma, ko davai iepauzējam un pēc tam turpinām skatīties. Ja tāds jautājums ir radies, tad ir tikai laika jautājums, cik ilgi vēl izturēsiet. Tu neesi māte terēze kam visa pasaule jāglābj. Lai tiek ar saviem dēmoniem pats galā. Nečakarē tapēc arī vēl savu dzīvi.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.