Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sumis

+43

 
  • 9

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1580 skatījumi

Vai sieviete ir uzticiga?

Ģimene un attiecības » Cits

Sieviete ar sava puiša piekrišanu aiziet uz draudzenes vīra jubilejas tusiņu. Mājās atgriežas puspiecos no rīta. Noģērbjas virtuvē (nevis guļamistabā, kā parasti), visas savas drēbes, ieskaitot apakšveļu, ieliek veļasmašīnā, un tikai tad nāk savam puisim blakus, kautrīgi un atturīgi viņam pieglaužoties. Pie tam veļļenē iemestās stringbiksītes ir mitras attiecīgajā vietā. Vai ir pamats domāt, ka draudzene bijusi neuzticīga? Vai iespējams, ka tikai kādu apstākļu sakritība? Vai man sevi uzskatīt par piekrāptu muļķi?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
par sievieti nezinu, varbūt viņa pati arī nezin, kam ir uzticīga.
Bet puisim ir problēmas, noteikti.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Dzintars

+60

 
Nu ir divi varianti!
1.Vinja ir bijusi piedzerusies un visas drebes smird pec cigaretem,jo tusinja ir smekets.Par to slapjumu,varbut vina bija pirms izgerbshanas curat.
2.Vina Tevi ir ppiekrapusi!
resume:
Ta ka šā gadsimta sievietes daudzas nodarbojas ar krapshanu,tad laikam jau si reizi nebus iznjemums,Gint,esmu piekasts un zinu ka tas ir.Tava vieta papetitu nedaudz sikak sito situaciju.
Paklau a kapec Tu negaji lidz,jeb Tevi nenjema?
Cik ilgi esat kopa?No ta izriet daudz faktoru... .
Man liek domat ka nav pamata stresam,bet nu Tev tagad ir iemesls paseokt lidz vinjas uzvedibai...

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nē, nav nekāda pamata domāt, ka sieviete ir neuzticīga. Pastāv daudz svarīgāki indikatori par to, kas mums varētu šķist par neapgāžamiem pierādījumiem, ja attiecībās valda sapratne, nekas nav mainījies, tad nav vērts pievērst uzmanību sīkumiem un meklēt kašķi.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Briniskigaa

+730

 
Manuprāt, šī ir vienkārši apstākļu sakritība, BET- nekas nav nejaušība. Uzticība ir ļoti svarīga, bet, ja cilvēks uzticas, vai spēj acīs skatoties melot?! Retorisks jautājums, bet piemēram, es personīgi, savam vīram nevaru samelot, tāpēc negaidu brīdi, kad kaut ko teiks, bet labāk pati visu izstāstu. Hmmm, un, ja pieglaužas atturīgi, tad nu.... iespējams tava nojauta ir bijusi pareiza. Nepiekrītu Priekšniekam- tev nav jāsēž bezdarbībā un jāizbauda kopā pavadītie brīži. Tātad- vai nu gaidi, kad pati izstāstīs vai arī izrunājies, un saki, ka tev ir aizdomas un, ka melošana attiecības nu nekam neder! ;) Veiksmi! ;)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

uldis ozoliņš

+3795

 
Var tak gadīties, ka pa ceļam biki apmīzās.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Nu kas tas par stulbumu? Stringi slapji un ģerbjas virtuvē. Ai, ai, ai... Tu tiešām gribi zināt vai esi piekrāpts? Es personīgi izvēlos labāk nezināt un dzīvoju laimīgi tālāk. Galu galā ar varu tāpat nevienu nenoturēsi. Ja Tu nebūsi viņai labākais un kāds patiks vairāk - tāpat aizies pie tā otra. Tā ka neķer lieku kreņķi un vienkārši izbaudi kopā pavadīto laiku.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pirmkārt vaina ir tevi paša.Kāpēc negāji līdzi.Jo ja jau tu savai sievietei tik ļoti neuzticies ir divi varianti.Vai nu ir iemesls tev tādam būt.Vai arī tu meklē kašķi kur nav jāmeklē.Vēl varbūt esi pār mēru greizsirdīgs un tad jau viss būs slikti.

pirms 12 gadiem  

Sumis, pirms 12 gadiem :

Gluži otrādi! Vienmēr uzticos savai sievietei, un neesmu greizsirdīgs. Man patīk, kad mana sieviete patīk citiem! Bet tikai patīk! :) Vienmēr dzīvojām pilnībā uzticoties viens otram. Lai pavadīdu laiku ar saviem draugiem un kolēģiem, nekad nav bijusi uzraudzīga nepieciešamība vienam pēc otra. Viss atkarīgs pēc katra individuālā noskaņojuma! Taču šī bija īpaša, savādāka reize. Sākot jau ar kaut kādu neizskaidrojamu nojautu....

uldis ozoliņš, pirms 12 gadiem :

Ja Tu esi Zivs, tad nojauta ir pareiza :(

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Prieks ka džeki atbild ar atbildību!
Vai sievietēm par šo nekas nav sakāms???

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
1-Tev bez melu dektetora neiztikt.
2-Uzdāvini mobilo, uz kuru vari piezvanīt viņai nezinot un dzirdēsi visu, kas tur notiek.

pirms 12 gadiem  

uldis ozoliņš, pirms 12 gadiem :

Un kāds tas mobilais ir, kā saucās?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.