Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

-57

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 775 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Oto

+10200

 
Tas visticamāk ir iegājies lai sagatavotu bērnu dzīvei, jo ir lietas ko jāmāk uztvert kritiski. Brīdis, kad bērns saprot, ka ir mānīts ir brīdis, kad vairs nepiemīt bērnišķīgais naivums. Tāpat arī dažādi stāstiņi tiek izdomāti, jo tā bērnam vieglāk uztvert. Arī biedējoši stāstiņi ir tieši tādi, lai pamācītu, bērniem bailes ir vienīgais, kas iespiežas atmiņā paliekoši.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aicis

+10511

 
Vairāk vai mazāk melo visi, bet mazi bērni ir lētticīgāki. Tad nu pieaugušie izdomājuši pasaciņu ar ko iebiedēt bērnus. Tjipa, ja slikti uzvedīsies salatētis atnesīs žagarus vai ja labi mācīsies, Santa atnesīs dāvanas. Tas pats attiecas uz zobu higēnu. Un vispār visas senās pasaciņas nav vienkārši anekdotes, tie ir pamācoši stāsti.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Juris Krastiņš

+2673

 
Jo tas tomēr ir vispasaules pieņemts brīnums, kas iespējams eksistē. Un, lai attīstītu iztēli un būtu sapņi un vēlmes. Zobu fejas piemēram arī veids kā iepriecināt mazos, tāpat kā lieldienu zaķis. Skatoties cik dziļu filozofiju tu vēlies. Manuprāt tas viss radās tādēļ, lai cilvēki varētu biežāk un kopistiski iepriecināt savus bērnus. Lai gan tas jau ir atkarīgs no indivīda un ne jau visur svin ziemassvētkus vai atzīmē lieldienas.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.